[皇者曼!Glory glory man united!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2688]

1001 回覆
4 Like 31 Dislike
以為自己係簡東拿
食屎啦
其實我想講wide playmaker
自膠

自轉係成日需要轉左腳射波,但未有成績出到嚟
嚴格嚟講佢係唔合格既內切翼,所以我都唔知點定義佢好
佢係曼聯既特點係護波好,防守勤力,肯跑動

Amad係上面果3點唔見得比自轉好,尤其護波
內切嘅嘢
喺過半場就內切幫手組織;
同埋拉闊喺K角做overload/個人突破都已經係兩樣嘢

Amad依家喺前者明顯係做得比曼聯任何一隻右翼好

而自轉作為一隻內切翼,但個人突破成功率唔高,突破完都無威脅係幾匪夷所思
對面錫菲
其實salah soboz呢啲本身預期嘅正選已經有一段時間係冇態 但係無論比幾多game time都係上唔翻力

而且今季利正路應該係磨合期 中場換晒人 主力老化 人腳補強唔足夠 加埋傷患多 我反而覺得佢地之前踢得好係已經overachieve 依家度氣斷咗 主力盡chur晒 想谷都谷唔起
護波好,防守勤力
睇咗佢踢咁耐我懷疑我同你係平行時空防守勤力周不時都係見佢錯位 又或者指人防尋晚開波十分鐘都2-3球亂標比人地一cup就話回後防都係間唔中番黎一兩球
尋晚amad都證明咗比2-3個人圍住都護到個波仲交得番出黎 都叫護波差
首先Amad d一腳波同走位意識好過自轉
然後護波我唔同意 起碼過去幾場都係Amad下盤穩好多自轉一拍就甩

不過講乜都無用 坦肯定會用咗自轉先
而家翼位排名係 福/祖>自轉>Amad
百力滋都敗走 Amad都唔似留得低 賣個好價啦
百力滋完全唔掂 屎版丹占
Amad先踢咗幾場 可以再俾機會
但百力滋上到場明顯再低一班
當然Amad再冇乜上陣機會既話應該都會想走
Dan James起碼跑得快,百力滋係幾令人失望
木狗簽埋啲水貨
丹占都已經屎屎地
反而覺得依啲波牛坦蛇會用
都係,跑狗頭腦簡單執行力強就得
般尼從來不易
近年少有錢賺的轉會球員
自轉護波好過amad???
卡叔附帶條件
假如無專業技能 local同non local差好遠嘅
就算請waiter都揀個native先唔通想要個譚仔姐姐口音咩
不如般練多d中距離
一場幾廿個9 射好過whiskey pass
仲有邊個夠膽叫大B哥下季走?
佢同大陸仔禁區外射球
自轉好撚雞鋤,又冇突破,又唔夠快,叫佢派牌又唔得,又唔夠高做防守,佢係好彩打女人但契仔有人照佢,加陣已經可以講佢係曼聯史上最失敗收購,唔會賣到錢,又勁廢
無得佢哋唔認
上次串過馬撚,依家衰左就死狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞