[皇者曼!Glory glory man united!] 曼聯終極FF勇奪FA CUP永續坦蛇留任區 [2688]

1001 回覆
4 Like 31 Dislike
Ethan Wheatley on Bruno Fernandes: “He pulled me to the side and told me I’ve got nine minutes to try get you a goal.”

維尼
班利狗打哂飛機咁四罐,依家跌返哂出嚟
唔笑得?
頭先爭少少餵到
食緊救心
做緊cpr
唔爭在收埋我哋福頭湊夠一對
本身錫菲聯班友好嘈之後立即收聲
福廢過沙拿幾倍啦
起碼沙拿交到數
有返啱啱嚟嘅感覺
般大哥以前係士砵亭好多呢啲招牌遠射
見佢左腳拉弓我心諗又係飛機或者禁死個波出界
利撚英移

都係時間變一變😞

呢一刻我諗大家都好肯定我哋嘅爭標之路已經走完,力拼過後失望而回,即係証明球隊真係需要改變。
除左爸爸running out of energy,去到季尾其實成隊都係running out of energy,爸爸球隊嘅足球風格,似乎都終於要承認難以喺整個球季維持水平。

而幾位帶俾我地不少榮譽嘅大佬級球員更加明顯力不從心,Mo已經唔係以前嘅Mo,近呢幾場比賽,佢失去嘅唔只係速度,佢甚至係失去左信心;Virgil今季再創高峰,但到季尾疲態畢露,明顯係再無體力應付一週兩賽;Robbo由舊年開始已經唔係嗰個充滿能量,成條左邊打晒嘅鐵漢,今季反而後備出場搏過30分鐘就會有出奇高效,咁種種元素加起上黎似乎球隊真係時間大破大立。

Michael Edward回歸,正正就係FSG要為後Jürgen年代嘅利記重建做好準備,今年全無準備下驚喜地加入爭冠行列,但當事實上原來我地仲未ready嘅時候,可能下季開始真係要為未來10年做好準備,對黎緊兩三個球季唔好心存太大期望,好好參考下阿廸達如何rebuild阿記,一步一步搵出下一個generation球隊嘅核心、風格,打穩整條脊骨,時機成熟先再次挑機!

雖然季尾崩盤,但係我唔會形容呢個係一個失望嘅球季,我依然會對今個球季球隊嘅表現覺得驕傲!

P.S. 真係唔使講乜嘢球季未完嗰啲廢話!做人真係需要接受現實!只要失敗者等待奇蹟發生………
#LFC #利撚英移 #YNWA #PL #EVELIV #MerseysideDerby #JürgenKloop #InKloppWeTrust #DankeKlopp #MoSalah #VirgilVanDijik #AndyRobertson #TimeToRebuild
但係佢地唱足全場幾勁
中間有唱sacked in the morning
點解咁撚有平常心嘅feel
改到就唔會送咁多紅牌啦
原來猁狗book左巴士奪冠巡遊
sauce?
聯賽杯都要巡下
上季屈我哋要四冠
今季食回力鏢啦班賤種猁畜
四罐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞