[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (221)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有于楊大哥帶路
陰公,冇得fuck around
一睇就認得
條女黎埋真係幾重要,馬相訓依啲老婆留喺韓國,踢半季就急住走
BC Rangers 標準流浪

JNP Links商品贊助

標準流浪得到本地商家JNP Links支持,提供日本原裝進口商品—日田天領水品牌各類產品,包括純天然活性氫礦泉水、無糖纖維茶、12升箱型水、水之精PLUS系列護膚品、Acqua Luce水光面膜予球員。

日田天領水取自日本九州大分縣日田盆地的地下深層,在由山巒經滲入到地底的過程中,各種地層起著天然過濾器的作用。

認識日田天領水產品
https://www.facebook.com/jnplinkshk
https://www.instagram.com/p/C3AoE4fIAde/

日田天然水各類產品,現於JNP Links 網店有售
https://www.jnplinks.com/
選購任何產品滿$600元,輸入專屬推薦代碼 bcrangers ,可享全單95折優惠﹗

#bcrangers #biuchunrangers #football #hkpl
#標準流浪 #足球 #港超
#日田天領水 #純天然 #氫水 #矽水 #弱鹼性
#日田市 #大分縣 #日本 #JNPLINKSHK

歐沖大哥做埋marketing搵sponsor?
神田搵番黎?
好似見啲日本兵有出post 宣傳過呢個牌子
又撈教練又撈marketing
多謝覺支持。
想同賣菜爭全能王稱號?
其實主要可以頂唔到垃垃
下年實簽人頂孫銘個位啦
如果季初費利菩薩真係黎 宜家東方應該爭緊冠軍
真 傑理輪流柒
簽唔到Felipe sa 好可惜
而家呢個有冇得出
費唔知乜鳩薩>伊高沙托尼

唔係因為佢踢到右路,而係佢可以養翻7年等入藉
有仇口就係咁
東南海盃都唔比贏
純粹覺得佢似乖乖仔
于楊都蒲㗎?點解個個都唔似
人不可貌相
咁嘅西波都可以有新sponsor
你試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞