[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (221)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
所以果幾個唔會係自己走
一定係球隊完約唔續
特別係廢康
萬軍師
聯賽會盃?
加埋東南海盃 齊頭十條戰線
由澳娛綜合度假股份有限公司(「澳娛綜合」)主辦,澳門特別行政區政府體育局協辦的「澳門特別行政區成立25周年紀念 澳娛綜合呈獻五人足球友誼賽 葡萄牙傳奇對大灣區飛龍」,將於5月19日(星期日)假澳門東亞運動會體育館進行五人足球友誼賽。多位國際知名的葡萄牙傳奇球星,包括費高(Luis Figo)、紐奴‧高美斯(Nuno Gomes)及列卡度‧哥利斯馬(Ricardo Quaresma)即將來澳,與來自粵港澳大灣區的足球名宿及香港明星足球隊成員組成的球隊 — 大灣區飛龍,當中包括陳百祥、吳國敬、林文龍、張兆輝、陳國坤,山道士,陳達燊,陳志康以及吳群立,切磋球技。
簽羅梓啦
搵神田頂保利臣有得諗
比廸高換神田
東ok
終於躝
堅有佢說明書
垃垃:比條生路來行好wor
After joining in February 2023 from Lion City Sailors, where the three-year deal he signed in November 2021 was reportedly worth more than S$3 million [HK$17.25million], Kim played seven matches, including five from the bench, in the closing months of 2022-23.

Rich kitman
致各球負責人: 今晚經開會商討後, 臨時決定明晚4月22日,約晚上7:30於我會會所內進行抽簽儀式. 由於時間比較倉促, 今屆抽簽會議恕不公開進行, 結果一出就馬上立刻公佈. 不便之處, 敬請見諒!

香港最大盃賽嘅抽籤都可以咁呢啲真係隻手遮天
東南海盃?
東南海?預左架啦,垃既飛機杯嚟
香港石地界最高榮耀
見到fb啲人係咁吹奏馮冠嗚
有冇人可以井多少少佢嘅特點
大灣區飛龍 個名難聽到
左右兩隻腳都踢得郁個波
屌你又有荷蘭叻呢類柒頭皮真係睇埋我個份
差林敏驄
留名睇下季又縮水
你睇吓上年巴老母都留唔到 去乜撚嘢印尼唔知乜撚嘢聯賽 你就估到東狗可能減薪續約甚至乎冇同佢續約添 巴科爾呢個表現都加唔撚到人工嘅話呢
我都幾肯定佢會走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞