點睇方皓玟上CCTVB同Loong9 洗剩種合唱?

392 回覆
31 Like 91 Dislike
遊街抄牌時保持住個初心
屌你老尾
我仲堅持緊唔食 太興 美心 吉野家
依家話 就算扮黃昆水 同做差佬都無問題?
死剩種
另一邊廂supper moment 上tvb俾人屌到傻
佢最大問題係信咗邪教
。。
好弱智
明顯係吹
你起碼作個理由
唔係上viutv,但有合作
唔上viutv 可能係單純無上?

https://youtu.be/6iA3JVGOC_E?si=bniGKKvFq6YY2F2b

https://youtu.be/caoK6fQ6OHo?si=j9K7sdBev5Aq9eE9
呢班傻閪仲on9過班藍絲對家見政府咁on9都會屌 班viu撚就死都話viu好黃好正
既然上TVB冇問題
咁睇TVB都應該冇問題
政見唔知
但講演藝發展
打和係好支持同好肯幫班後生
當年一念無明 佢直頭低報酬參演
話想支持年輕導演黃進

只係當佢揸fit想推班後生仔時
佢啲想法好老土 搞班loong9出嚟
我陳蕾fans都睇唔過眼 方皓玟真係上過台 唱過撐起雨傘 出過人話MV 點同另外兩個單位比較
陳蕾 點解 是黃絲??
呢條友雙重標準kol
呢條怨婦日日share post 又冇point
算啦 都2024年
佢啱喎

Viu點會藍加紅呀

Viu百分百紅
啲死基佬係咁㗎啦
好有健吾feel
根本就係同類 講埋啲嘢陰陽怪氣
rubberband kolor 周國賢
呢啲算唔算撈得掂?
跟本好多一路都睇緊。
有冇人可以解釋點解Viu要封殺小明咁仆街
唱返首人話先
其實邊個歌手上咩台唱歌都無咩問題,唔通你養佢哋咩!但係!!方皓玟自己一路都賣自己嘅歌係諷刺時事同社會,鼓勵人心嘅歌詞,當佢未最紅嘅時候,係邊班人去支持佢,買飛睇佢演唱會,依家無人講敢政府,無人再敢講社會問題嘅時候,怕啲歌無市場?怕無人聽?難聴啲講句,佢就係食人血令自己上位。如果係咁想去其他平台交流音樂,2019-2023 又唔上去唱?
其實唔怕
上十個tvb show
去番次 Viu 就得

軒公就知
奶好多次 打唔入大陸 留港變黃
其實佢咁多年都受TVB採訪
咁而家TVB邀請到佢佢上去唱有咩問題?
去ViuTV就唔係食人血饅頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞