點睇方皓玟上CCTVB同Loong9 洗剩種合唱?

392 回覆
31 Like 91 Dislike
講好過其實好on9
係你已經前設只可以做一個渠道
人地無話靠tvb
只係當多個曝光有咩問題
就算係個阿伯聽完會支持有咩問題
自己on99幫個歌手搞邊緣化仲覺得為佢好
失大於得
成班都勁撚雙標
要整死方皓玟嘅朋友 麻煩整死晒上過TVB嘅歌手
反埋陳凱詠 MC 張敬軒 唔好剩係死咬方皓玟
張敬軒護旗班viu撚+冇腦黃絲就扮睇唔到
上tvb+viu唱歌出首隱形遊樂場又唔會話佢食兩家茶飯
方皓玟一上tvb成班護viu犬就出嚟吠
將人地由深黃打到去深藍
方皓玟出過人話支持過社運就either扮睇唔到or話人虛偽
既然viu撚同黃衛兵連方皓玟都要反
我覺得上過tvb既全部都要整死埋先公道
全部變晒過街老鼠就啱數
近年幾乎都無人提過佢
人地一上大台就打晒飛機
真係成班都弱撚智
宣傳新歌
人間垃圾姐
太敏感啦你哋
唔知幾時ViuTV同tvb 變咗衡量黃藍嘅標準
有一班人仲好似Tommy老師咁停留左係2019

就好似政府同班狗咁
日日假想敵,成個香港周圍都有暴徒
一開始撐viu係因為tvb藍
但去到今時今日好多人都知道viu咪又係藍
只係有班黃絲唔想人哋覺得自己撐藍台咪扮色盲
繼續堅持viu黃
咁viu同tvb咪變咗嗰班人心目中衡量黃藍嗰把尺
但實情係成把尺都係藍 只有色盲或者偽色盲會見到有黃色
吓 佢講話令香港音樂更多人識
咁我咪assume佢係講緊推出香港比外國人聽
而tvb好明顯係圍内自high

同埋多個曝光冇問題
但priority 時間分配 target audience係邊個自己衡量
你覺得唔上tvb=邊緣化嘅話建議你眼光放闊啲
如果小明上tbb 同炎合唱無問題
係拍住妙音種子先最失望
想聽炎唱分手總約在雨天
應該幾夾佢把聲
傻閪開個post 都比人笑, 你同你老母攬住跳樓啦廢柴
好想見識下
佢後生做咁多陰質野
當年已經傳緊佢有份
大佬當年邊有大陸content farm,
全部消息香港報先

大陸content farm都係執香港啲網口水尾(有啲仲要執錯)
so?佢之前夠強吻個女星
無衝突架喎
全香港人都知佢鹹濕底
呢條老而畢都有pr幫佢講說話
係佢小氣先唔派歌上cc
佢同張可頤爭暖男爸爸個女主位,爭輸咪唔gur寫小氣簿
首歌咪講緊你囉
又係你條傻閪viu狗 屈人哋小氣
民建聯都係搵食啫,犯法啊?
假使皓玟原來不像你預期
強吻邊個
依家啲廣東歌連本地後生仔都唔多聽啦
冇一首hit得起
仲講乜春外國呀

人地的確冇講錯
廣東歌最大受眾除左香港人就係廣東省入面既人
如果本地兩間電視台都唔上得,廣東歌想點做返起?
靠班大馬演唱會都開唔到既香港頂流扮韓仔垃圾天團?
大陸人又上唔上到YouTube?
果啲YouTube又有幾多外國受眾?
諗清諗楚先啦
你同黑警講
咁咪即係上tvb係正確㗎囉
平時無人理
一上tvb就make到noise
起碼有人鬧吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞