點睇方皓玟上CCTVB同Loong9 洗剩種合唱?

392 回覆
31 Like 92 Dislike
Mirror上cnn又打哂飛機
cnn唔通又有後生睇?

根本就獻埋啲毒計
叫人乜平台都唔好上
(或者只可去啲無人睇嘅yt channel)
平時就縮埋喺自己房食西北風

其實方皓玟已經四十幾歲
仲有個仔要養
另一個企到好出就係黃耀明
香港book唔場就搞緊外國巡迴
曾志偉回應親吻黎峇菈純為禮貌 強調本身不認識她
https://lih.kg/brFPvjV
你知唔知條片係個女仔自己upload
個caption係
連報紙佬都唔敢寫強吻
條女本人仲好開心同153玩
你條傻閪係到幫人做代表強吻
睇清楚先啦 戇鳩
呢啲先叫強吻
依壇嘢好似馬神都係無辜
咁所以?不認識然後第一次見面係濕吻值得鼓勵?

你老婆女朋友或者個女都俾人第一次見就濕吻下囉
錫面點樣濕吻…

知唔知濕吻點解

如果你老婆女朋友或者個女唔介意
你係應該Judge你老婆女朋友
唔係Judge其他人

屌那星張可頤咪又係上過無限超越班
公道 連牛河呢啲討論度都高過班後生
自己檢討下啦
明明之前有套跳舞嘢都有Jace份
高過其他不過同炎明熹冇得比
你情我願
關你乜事?
藍會唔會比人老強完1998年仲肯上獎門人呀
唔好鳩up啦
咁Gigi超班無計
係小明封殺viutv

近年自家製作引起不少回響的ViuTV,成功打造一班《全民造星》小鮮肉,亦不斷同無綫搶人拍劇,先後已有林保怡、鄧萃雯、陳錦鴻、鄭少秋及陶大宇等無綫昔日戲王戲后過檔做外援,近日更成功羅致離開無綫八年,TVB視后的張可頤加盟,下月拍鄭中基演出男版《多功能》的新劇。不過,張可頤擔正,就踢走同樣想拍該劇入屋的方皓玟;原來ViuTV傾洽張可頤前,本欲搵唱作女歌手方皓玟擔演女主角,與鄭中基延續唱作CP入屋做埋熒幕情侶,不過,視后答應助陣演出份量十足,演戲經驗淺的方皓玟即時被叮走!

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.weekendhk.com/1030362/?utm_campaign=WW_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_WW

日屌夜屌 咁有骨氣 原來返大陸做嘢

你聴下佢自己作啲咩歌先啦,其他人上根本無咩問題,但佢上就好大問題啦
笑撚死
咁你咪推自己老婆自己個女俾第一次認識嘅人錫面囉

痴9線
鬧緊方皓玟嘅人其實每日生活係點過
完全黃色經濟圈 返黃工食黃店 行路返工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞