點睇方皓玟上CCTVB同Loong9 洗剩種合唱?

392 回覆
31 Like 91 Dislike
走紅係troll9me???成間中聯通係Viu後面
天橋都是特區政府起的
張敬軒夠上過j music同洗剩種唱歌,唔見有人屌?

小明做咩音樂d fans 應該會知,冇理由上個tvb就割掛

同埋Viu 都唔係d咩黃野啦屌

咁小事都放大黎講
哦 上tvb就有問題 上viu就無問題你呢啲小粉黃真係好on9 到依家仲係到睇viutv當抗爭
條片真係消失在互聯網,好有印象佢當時把聲笑得幾咁閪
姜逼根正苗紅藍尸上海仔一件都變深黃天王啦
麥當勞本身連登黃尸話邊個幫襯就影大頭,後尾都變黃尸瘋狂懲罰抽爆鏡仔卡啦

依幾年根本
明明佢地係衰出片串9自己fans
個個就偷換概念
搖滾叛徒條片真係好撚失敗,講真論實力佢地真係屌打曬依家好多Band,當年唔奶起馬都同Rubber齊名,隊Band歌路都算多唔似Dear Jane首首情歌,同埋Sunny唱功係明顯屌打TimTim真係卡啦OK level可惜上廣州同做大灣區唱手搞到個朵臭埋第二轉,可惜
dj 14年講d咁既閪野都仲扮黃翻到身真係無天理
姜逼根正苗紅藍尸上海仔一件都變深黃天王啦
麥當勞本身連登黃尸話邊個幫襯就影大頭,後尾都變黃尸瘋狂懲罰抽爆鏡仔卡啦

依幾年根本成個香港都癡撚線
無問題歡迎
我幾時有講過viu 三隻英文字
咁佢上viutv果陣你有冇出聲話佢上好有問題呀
打份工跟指示做嘢啫, 犯法呀?
viu咪又係藍 有分別咩
路過講句
但佢冇上過viu 我都想佢上chillclub
一Search YouTube 就搵到啦喎
有冇唱人話
po上嚟睇下 定係人哋cover佢嘅歌
title打返佢個名就當係
想知搵到未
依家連登就係咁撚差
亂帶風向去根本唔係事實嘅方向
之後冇人fc d人睇幾下就當後真
傳下傳下越多人講就當事實咁
幾頁都有人提點解上viu得 tvb唔得
但問題都冇上過viu
同埋要搞清楚方向 就係好多人反tvb唔係因為立場
而係一個電視台係中立嘅平台 要接納不同嘅觀點 立場 光譜
Viu可以比到空間黃人創作 但同時又會有維穩幫政府宣傳嘅節目
而tvb一味打壓有立場嘅創作
有少少嘢想表達要都禁止 先係最大原因

其實19先開始講政治立場姐
tvb呢十幾廿年都係咁嫁啦
藝人方面 小器唔比藝人上其他台
樂壇甚至有五大唱片風波
根本一直反tvb 係咁多年積落
想反佢呢個小氣嘅姿態 阻礙香港演藝圈去前行
而家國務viu何嘗唔係阻礙香港演藝圈前行?
咁林家謙同小明都上tvb 又何來打壓?
Jmusic又cover鏡狗d歌
靠你班黃尸死得啦,睇下hocc燶閪到
可況viu仲藍過tvb
收皮啦
講到尾咪係因為顏色問題 咁大段講廢話
你係咁撚黃 咁支持黃人咁就應該抵制viu 國務院架 返去睇杜汶澤個黃台啦 你有冇課金啊
而係一個電視台係中立嘅平台 要接納不同嘅觀點 立場 光譜
Viu有咩節目比你搞港獨 爭取五大訴求?
係咪唔記得左當年矛盾? 你啲on9黃人睇viu就睇viu啦 講乜9立場啫
“依家連登就係咁撚差
亂帶風向去根本唔係事實嘅方向”

Viu抽起矛盾去旅行個陣 又係咩做法?
Viu咁多年幫黃人表達左啲咩

唱片風波 四大要求加十倍版稅 Tvb唔可以唔同意?
唔同意就要俾你屌小器?
佢一路都無講係153
某大哥都有可能
我都覺佢似唔聽公司話被雪多
攪到要做獨立歌手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞