點睇方皓玟上CCTVB同Loong9 洗剩種合唱?

392 回覆
31 Like 91 Dislike
演唱會都開埋啦喎
如果香港單日確診5000單,我幫陳肇始奶閪
https://lih.kg/2884122

你找左數先講啦

閪都未奶又鳩up
方皓玟本身係暖男爸爸嘅女主角
唔知點解最後換咗人
之後到而家都好似無出現過viu
chill club都無上過

小明都係正正常常做人唱下歌姐
從來都無情勒人課金俾佢
我覺得佢上tvb無咩問題
viu都唔係黃 有咩分別
但同冼剩種合唱同搵保錡拍mv就睇唔透
唔柒都唔合作品味差咗咁多
兩萬幾蚊尺 唔上cctvb 點夠供
方以前上商台訪問 叫153做老豆
其實好多人話tvb對Ali唔好,講真之前唔係無劇佢拍,但係佢真係身體唔好又做過手術自己推劇,但係作為經理人tvb都有同佢不斷接廣告,等佢唔駛咁辛苦又搵到錢,又同佢頂住蟲草大王,你話打佢格又唔係tvb打係上面自己打,所以直到依家Ali 都無講tvb半句不滿,仲同tvb傾緊新約!
今時今日傻尻先睇香港藝人要睇星一早追哂外國星啦
Poki 去coco park都得啦!
小明越嚟越似鄭秀文
人地話唔係呀

得罪講句 佢d 新歌已經走晒樣 完全無加落playlist
而加仲拍埋去error mirror 個班 仲同龍9合作
唔係政治立場問題 而係d taste cheap 晒
搖滾叛徒條片真係好撚失敗,講真論實力佢地真係屌打曬依家好多Band,當年唔奶起馬都同Rubber齊名,隊Band歌路都算多唔似Dear Jane首首情歌,同埋Sunny唱功係明顯屌打TimTim真係卡啦OK level可惜上廣州同做大灣區唱手搞到個朵臭埋第二轉,可惜
佢仲有個仔 有細路個人都會變
咪撚玩喇師兄
人哋上下電視台唱歌變乜鳩啫
歌手上音樂節目都有問題?
之前作歌講到自己幾撚有立場 結果到頭嚟都係要奶

如果咁都撐佢 咁林二汶都走得太前啦 去返TVB唱最後的信仰啦
It’s just a starting point
上去搵錢呀嘛!靠香港人養band乞食啦!俾少少錢要求多多,又要歌啱聽又要睇你立場有無講錯野,正一西客!
難為阿Jace 唔上tbb仲要比人雪
咁講都要還返二汶公道
成班畜牲幾耐冇支持過人 仲好似人地背叛左你既支持咁 笑撚死人
宇宙無敵大黃台Viutv 封殺佢,佢有咩計

劇唔搵佢拍;綜藝搵Lolly Talk 院長 都唔搵你;chill club 失蹤歌手

咁新歌「神算」TVB 又俾佢上榜喎

睇完唔覺得有咩問題
屌錯人.. 要去玄武財神殿求佢原諒..
傻閪viu封殺人 有閪計? 唔撚洗搵食咩
宣萱返咗,林保怡差啲攞影帝應該傾唔到啦
唔係攞唔到先有機咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞