點睇方皓玟上CCTVB同Loong9 洗剩種合唱?

392 回覆
31 Like 91 Dislike
人瑞乜都冇賣咪又係俾人屌
佢唱人話先再報啦
呢啲咁嘅死基佬 睇吓幾時講錯嘢 實同佢報國安
好人好姐玩屎窟 屎窟好似何君堯話齋畜生嚟㗎
Hocc 有新歌

路過 Respect
我都係咁
冼剩種就係柒味好勁
就算Anthony 都唔夠佢嚟
CC台果班就係識匿埋喺間房打飛機既撚樣
比人帶兩下風向就會係果段時間追住黎咬
一有人講兩句反駁下佢地就會好似癲狗咁亂吠
滿口仁義道德但係句句都係無證無據得個屈字
自己鍾意就黃唔妥就藍成班戇鳩
但呢啲社運水
好似完全無益到何韻詩
黐完社運後仲好似越嚟越霉
諗到Tommy
上過viu就係黃
係估唔到方皓玟包裝得咁好啫,全世界都比佢呃左
cctoy根本就係香港版小粉紅喺社會遇到挫折,又唔肯面對現實,就轉喺網路圍爐屌柒任何異見,尋求歸屬感成就感。佢哋根本唔係care 真正嘅公義。
我都堅持緊冇食
但普通市民唔食美心仲有大撚把選擇
歌手想要亮相攞曝光唔上tvb/viu又有幾多可以揀?
同埋你咁有潔癖嘅話
你係咪冇聽張敬軒 陳柏宇 泳兒 衛蘭 jay fung?
依家好紅嘅MC都上過 你係咪一樣想ban埋?
定係你想人人都聽mirror/外國音樂?
Btw viu都唔撚係黃
賺藍養黃都唔撚得?
其實同龍奶合唱有咩咁大問題?
乜宜家推廣香港音樂要靠tvb
同其他youtube channel crossover吓都好過上tvb啦
你睇吓tvb受眾係邊個先
家謙,MC,hins 都上tvb啦,根本就無問題。有啲黄衛兵講到上節目唱首歌就等於支持個台所有嘢咁上viutv chillclub嘅歌手係咪全部都擁抱國務院,擁抱中國社會主義?
佢被大佬榮搞,153 仲不斷幫佢,佢之後有多謝153, 有keep 住聯絡,就係你依類孟德拉效應變咗153 搞佢咁
依家咪全部上晒小薯茄囉
何韻詩成個人企埋出嚟點同,佢被人封殺到私人場地都唔會借到
食社運水要打刷邊球,俾人打到飛機,可以無限解讀到歌詞,同時自己又甩到身
心都灰鳩埋
香乜9港人
嗰件blocked user嚟
得mirror 係清泉

黃絲一向係大笑話
幾好聽呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞