其實點解大部份人都介意搵離婚過婚嘅另一半?

256 回覆
42 Like 305 Dislike
處女膜就係
結婚過最多係講緊個盒嘅包裝透明紙
開盒摸機上手係講處女膜
無人會想知你學校考試考幾好
你DSE炒咗就係炒咗
啲人只係睇DSE result

同埋睇你有無認真準備考DSE
你鳩流流去考
一定炒

如果你學校讀地理
你聽人講化學好易拎分
而去報化學考
緊係炒

學校考試你點考柒都無人理
只會理最認真最正式個一次
你最正式都炒
啲人咪會諗對你人生最重要嘅考試都炒
係發生咩事囉
有啲人係能力問題
有啲人係態度問題
有啲人可能只係病咗
好多原因

而大學唔會收低過3322
但你可以重考到5科5**
去證明自己無問題
咁個時咪無人介意囉
其實係 根本大部分男人都介意 不過冇得揀 因為現今處女要去產房搵
如果有得揀我相信好多男人都會揀處女
生物學天性黎
面前有部全新小米6同部二手iphone14, 你會揀邊部
你未試過做錯決定?

個人覺得分分鐘離過婚嘅人仲識處理,因為曾經有經驗
交友app好多呢啲 離過婚有小朋友都瞞
因為佢知道自己呢個情況一定無乜人接受到
想等對方沉船先再講
你駁得咁應 樓主答唔到架
無錯,但係佢地有程度之分,結婚其實算係最後一步。

好多人就係咁現實,想追求最好最完美嘅野,所以拍過長拖或者破過處嘅人都會比其他對象歧視下。
唔通你拍一兩個月拖就完完全全了解到對方?熱戀期判斷能力先至低wor
因為現今處女要去產房搵係urban legend黎
香港平均20/21歲破處
你喺大學校園,其實有一半係處
講啦 中文名你都唔知 佢地係你暈船前特登唔講明
平時只可以ken/ Tommy咁叫佢
數據差唔多,分分鍾仲多過一半,網上太多fear mongering,令到啲人覺得話咩好多中學生已經上床咁。
但大部份處都係被少部分男人破
唔通俾你啲油頭毒撚破咩
產房當然係誇張咁講啦,但大學真係最後機會搵到處女,大把男人A0 grad (9成係連登仔),只可以妥協。仲有大學識到一定行到最後咩
我唔介意

如果對方有個女仲好
所以唔接受離婚人士,唔係歧視,只是大家價值觀唔同。有些人的閱歷較多,人生多起伏,咪唔會介意囉。但香港大部分適婚人士,都是溫室成長,無咩大風大浪,咪接受程度低d囉
其實你喺邊個圈子就會遇到唔同嘅人
好似你喺band 3嘅話,會覺得入唔到U好正常
你喺band 1嘅話,會覺得入唔到U唔正常
有冇d 人可以自認fuckboy 但冇女
正解。
慘,都話樓主係男人都入女人條數

女人講嘢閪係女人錯
男人講嘢閪又係女人錯

其實男女人唔好揀離婚重情傷定同毒撚都係同一個原理,依種人充滿怨氣心理唔平衡憤世嫉俗嘅機率會大啲
有冇結過婚都好,大部份女人都係心理有問題
有好有唔好
有d都好洩氣好易放棄
離婚既人有d係極大缺陷
性格太差離婚而唔係第三者出軌個d
即使拍拖係二手,通常唔覺得有問題
電話都唔會買2手啦
得啦, 知你係一個離過婚既女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞