[遙遙領先] 原來7000萬人口嘅英國發明左咁多野 但英國人冇日日打飛機 身為中國人好自卑

407 回覆
642 Like 52 Dislike
全部都幾廿年前以上 日落證據
其實英國人都係中國人嚟。。。
咁你都要舉返啲中國野出黎先得嫁
全世界得中國 目光放遠d好無
咁中國強大 中國都冇新野發明都可以強大
證明英國冇都唔係日落
唔好講非洲 睇下香港
睇少啲中國香港新聞
英國之前有幾十架
真 我都以為橡膠彈彈下
所以刷膠係叫橡膠
其實領先左啲咩明明外國都有5g技術
以前係British Empire
而家只係歐洲其中一個稍為有影響力嘅國家而已

自從美國超越咗英國之後
的而且確好多技術發明都係靠美國發揚光大
全部都係抄
長撚過長城既網絡護城河,夠打多一千年
美國係一戰前所有指標已經遠超英國,係世界上經濟最強既國家

之所以仲係英國話事係因為世界金融貨幣定價權呢樣統治世界既權柄一直都由英國牢牢掌握住

直到2戰後個權柄先落入美國手上之後就開啟70年既美尼堅治世,人類史上黃金盛世
親眼所見
讀書時識嘅英國白人frd佢全家搬去啲rural area就係為咗避開班賤種新移民(包括香港人)
你咪吹囉.計埋BNO之前其實途徑果D人
香港人佔英國人口0.5%都冇
你都可以拉埋香港人三個字講藍撚到
其實 有用發明發現數 除返 幾多千百年歷史 就計倒個民族既優劣值貢獻值啦

所以有d用幾多千百年歷史黎打飛機就真係笑緊自己一無事處
仲要除埋人口
Ching你有冇英國local frd?
0.5%都冇咁又點?
依家係佢地覺得新移民太多
班友過到去又唔係融入佢哋
同啲中東人一樣
只係剝奪緊佢哋生存空間
我肯定佢地唔係講緊香港人先
大把非洲 牙買加 黎巴嫩果啲
黎到搞亂個治安 呢個係主因唔想太多移民
而且好多係非法 一係政治難民 但其實係為左唔想留係非洲
你去下啲中東排屋區 Bradford 東倫敦果啲
又窮 仲要大多數係伊斯蘭教
就完全知道點解唔想要買班人

但大部份人都知英國本身係要勞動力
華人 就算係中國人 佢地一般都係好歡迎
因為絕大多數唔會係黎到乞食打劫
正常做野
黑盒嗰個澳洲人嚟喎巴打
Ching瞓醒未?
啲溝唔到鬼妹嘅鬼佬就好歡迎
因為多咗啲easy Asian chicks 可以食
澳洲科學家發明
做左第一個設計之後澳洲唔支持
英國支持 團隊繼續係英國開發 第一次生產
你可以話係澳洲發明
但冇英國支持繼續研發
係開發同生產唔到

呢個都正正係英國支持科技發明
點解咁多發明都係英國出現
你咪慢慢係到FF
人在英國完全冇feel到你講果D野
一時又話為左避香港難民要移民
一時又話鬼佬為左屌閪好鐘意亞洲人
咁鐘意定唔鐘意呀
你慢慢係到發表你D仇恨言論啦
仇英嘅點宦有位你仇
你智力有問題?
你覺得溝唔到鬼妹嘅鬼佬有幾多
你慢慢FF啲local好鐘意你
不過壓迫local生存空間嘅閣下先係真正仇英嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞