老實講,Overwatch 2 到底衰係邊?

284 回覆
32 Like 128 Dislike
臨場轉重複角六隻坦搶點
抽箱抽skin
完場show數據同人比較拎幾多金牌

都係啲幾正嘅元素
加埋個玩法同畫質贏晒同期嘅槍game
仲未計啲動畫片backup

第二集冇晒啲正野之餘仲轉埋免費game
多限制之餘又多外掛
同時變相人人淨係得返爬rank

玩家變得toxic,實力差距又大
成堆老手開新ac屠人
一個外掛/一個troll嘅就摧毁一場遊戲
然後落敗嗰方就不停互屌

唔似以前玩搶點mode
就算落敗一方
一來快完場
二來一齊開大由有機會反勝

總之要屌打一千字都唔夠屌
根本冇理由玩佢
依家咪有唔限類型,不過多數人都揀輸出
無bubble就可以直接集火既角色

有冇多啲例子?
啲人走咗就唔會特登返嚟玩架啦

而家愈嚟愈多驚
比番Tracer個大patpat比我先講
Ow2
唔係有個無限制mode
可以揀重覆角色架咩?
出moria注定隻game收皮
Ow1 第一日出玩到而家
一開始好似冇?回流玩家覺得冇新意都唔想再玩
未到第一日但感受唔到大家既不滿
widow/pharah就可以解決既問題
Moira殺人一d爆發力都冇
你成日俾佢殺????
我真係唔明大家啲原因
隻game 太需要團隊合作
好難有1打幾的場面
只要隊友troll少少已經贏面不大
所以文化都偏toxic
LOL唔係一樣咩
YouTube search ZBRA doomfist
衰在1個時平衡做得on9
初版ana 坦高傷過dps等等
既平衡只係針對賽場/高分人 新手就預咗坐監
跟住1都比人屌垃圾邊個會肯玩2
仲要亞洲區屌到暴雪一棟都冇
但佢比賽都唔好睇個下慘
極撚悶 無一方面係有優勢
講競技唔夠LOL多嘢玩
講FPS又唔及COD
講競技FPS又比唔上CS R6
卡通畫風望兩眼已經厭
成隻驚都不倫不類咁
以前ow1 6v6 試過隊友走場5v6都贏到
依家5v5 走咁個或者死左個都無乜機會
6隻Torb
所以你呢家邊見LOL仲有新人玩
個個都係n年前玩開/屎忽痕回頭玩
1嗰陣賺勁撚多仲保證話夠keep住免費更新唔使玩家再課金買角色
點知轉個頭就出2 要人課金先有新角
本身出2個藉口係pve mode 點知取消埋 仲要偷步上撚左市先話取消
結果所有野同1差唔撚多 但係要屈尻人課金 當之前冇講過
夾硬遷就電莖降低可玩度呢啲就唔撚多講啦
淨玩過2,體驗唔到1嘅好
以2黎講
Ranking 玩10場有7場唔係遇到drop rank 狗就有掛機狗,再唔係就有人用aimbot ,打到勁頹
可能自己廢,單排升rank係跟本升唔到
但其實又覺得隻game幾好玩,所以玩普通場過下手癮反而開心啲
Valorant好玩喎 比賽又好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞