有冇人仲係起飛前兩小時,就已經去到機場check in counter ?

451 回覆
2347 Like 37 Dislike
2gb全速我都夠ge
係Smt會員唔同lv個價同plan都唔同
7.7
得你條過氣毒撚仲用緊姐
自由行動點算,男士係門口等?
轉左去討論用用wifi 蛋 定用 sim 卡好
我早三個禮拜
提早三個鐘其實唔係好夠
食下野hea 下都成個鐘
broading 又鬼死咁早
最好係過左Xray 岩岩好三個鐘
姐係要提早3個半-4個鐘到機場
幽默同on9真係一線之差
你要返工?
我都試過! 之後問個職員可唔可以出返去,好彩佢俾
想問下如果朝早7點機
其實可唔可以夜晚10點幾check in入禁區
如果有行李嘅話
如果係去旅行既話, 我會覺得係機場等既心情仲正過到左目的地, 所以我都會早到機場.
我多數早一星期去到當地等架機到
你好撚得閒?覺得自己好撚搞笑?打埋呢d 鳩野想點?係咪打完自己陰陰嘴笑覺得自己好有創意?
你好撚得閒?覺得自己好撚搞笑?打埋呢d 鳩野想點?係咪打完自己陰陰嘴笑覺得自己好有創意?
睇下嘢,食下女。
CX ok

其他航空公司
一係佢10點幾有機有開counter
一係你冇checkin行李可以做mobile checkin
如果唔係就唔得
鬼妹喺counter 走出嚟問「仲有邊個喺搭BA0461而又未辦理好登機手續架?」
結果現場有8、9個人舉手,鬼妹就優先處理咗我哋先
攞咗boarding pass之後就同埋其他搭客一齊跑去個gate
最後屌原來連個機長都announce flight delay
習慣飛日本 2000機 1940 final call
6點收工 7點到機場
安檢到gate口1925-30
幽默感呢樣嘢真係冇得勉強
班低能仔講埋啲弱智嘢又唔好笑
真係好撚尷尬
唔知班友會唔會懶好笑打完啲柒嘢之後
每隔一分鐘返嚟check下自己個comment有幾多個like。
預咗係兩個鐘前到,有乜事故仲有時間應付。好憎啲人唔預鬆時間,有突發情況就要成個人好緊張去應付,無謂要自己死細胞去咁生活。
入Emirates lounge食嘢仲好食過佢機上飛機餐
HK lounge除外,勁少選擇
真係 上次關西兩個幾鐘見到條人龍勁驚入唔切
出門口果下已經係旅行開始
早出門口等如旅程長左
唔返工社會會少個生產力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞