崩壞:星穹鐵道 (28) 準備抽卡卡瓦夏

992 回覆
4 Like 6 Dislike
QBJTY77MN9T7
5AJTZPPMN8VB

真,長期用同一隻打,到時就會悶,不停抽新角試新打法好過啦,反正新角0+0都玩到除非做到每隻都6+5或抽輔助保值6+5
解決方法就係 第二隊過一排就換新主c

第一隊keep住用黃泉 唔會悶
0命淘汰2命,2命淘汱6命現時嚟講係原同鐵都只關玩0T同競速個班人嘅事,而所謂嘅淘汰,都係DPS低5-10%,所以0T可能要用腦,或者競速慢幾秒

米記個收入主力係月卡,而鐵嘅月卡黨,大概係兩個版本可以保證一隻0+0,所以佢谷收入嘅思路,係透過環境控制同輔助補強,確保每隻0命DPS係有練度的情況下,戰力可以高於深淵合格線。

用希兒做例子,開服得希兒一隻限五DPS 你冇得唔抽,抽完之後下個版本出銀狼,部份唔好彩嘅人已經唔夠石,要充月卡先保證到一隻0命銀狼,而嗰時過完活動會送新手教程嗰張光錐,好多人覺得銀狼0+0幾好用,咁就洗濕個頭開始養成咗充月卡個習慣。之後米記嘅出卡節奏就係開二隊(毁滅、DOT、追擊、開虛構敘事),淘汰普池角色、四星角色(符玄替白露、玲可;花火替布),出人權角氹玩家開三隊(黃泉、流螢)

成個策略都係強化玩家覺得每個月充月卡係必須,氹玩家買大月卡(一個版本抽一隻角會少咗好多體力刷遺器),用人權二命每年引誘玩家清咗個首充優惠。

咁嘅策略最影響米記收入,係連續幾個版本長草導致玩家流失;或者角色強度有問題導致玩家skip多咗角色,玩家個Account唔缺石。六命角色淘唔淘汰呢樣嘢反而係小事。只要六命係大部份嘅情況下,強度只要當時嘅版本勁過之前啲六命,同可預期到強度可以用到關服,就已經說服到課長課金
克拉拉係追擊主C
仲未抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞