崩壞:星穹鐵道 (28) 準備抽卡卡瓦夏

992 回覆
4 Like 6 Dislike
thx ching
研究下砂金係咪值得入手先
為黃泉就要諗下 似2.4出椒丘 到時會取代虛無+奶 2個位

不過1隻都無就照抽啦
花火呢
上次十抽出撚咗,今次黃泉50都出唔到
咁多位 打唔滿唔洗死
兩個禮拜720石架咋
你打少幾粒星都係少60-120石
課8蚊當自己滿星佐啦
2隊用真理咪得 你依家抽鏡流就要預左流螢要靠運先抽到1+1 好彩俾你抽到 都同埋無石抽阮梅/其他新角

不過都係果句 中xp就抽 但為強度就唔建議
生存位抽就一定無死
當初出藿既時候好多人都skip
因為已經有羅有符,有d 有埋傑哥
而家就發現藿勁有用
都係個句,抽左唔岩用就放倉
skip 完發現有用但無得用,要等復刻個陣就好難受
好歐 不過50抽唔中都好正常 唔好expect太多
阮梅好勁架?見個個都建議抽
砂金爬完文 好似都係for追擊隊用既生存位?
等符會唔會更好
如果係 黎緊成個下半池可以skip
生存位係咪0+0都夠做?
砂金建議0+1
專武有用
又0+1 一個唔好彩 下隻唔夠石抽
同埋砂金入黃泉隊係咪一定要用宇宙市場?
2+1砂金好正可惜冇咩可能
入黃泉隊 係

生存位 平民0+0夠 除非大把石/課金
果1金俾星魂俾主C專武 星魂/抽多隻同諧 提升巨大過生存位個專武好多啦
聽完各位ching建議 睇黎抽砂金返黎先穩陣D
咁我隻加拉赫係咪可以唔洗再升住
黃泉隊先唔係砂金用專武 追擊可以落debuff
我skip了 真理隊用緊6命加拉赫 混沌12上都保到人 幾好用 破火弱點幾勁快wor 等佢將來出5星岩流螢既擊破奶先取代

黃泉又遲d有椒丘 砂金88了
你都0+1咗就專武啦
砂都冇嘲諷穩定觸發專一定>宇宙
我啱啱爬文都見 原來佢專武可以落debuff但好似得10% 會唔會太難觸發?
你好似0生存位?加拉赫4命左都幾勁 如果你唔打算短期內再抽生存位 可以升黎用一排先
問題係過3個版本就換椒丘 到時3隻生存咪凸左

如果石多就當我無講過
係基礎100%落debuff受敵方效果抵抗影響
你睇嗰10%應該係使受到攻擊的敵方目標受到的傷害提高10%
我知 所以我扔個小保就算
同埋用砂金唔用符玄我又要再堆過啲暴率

同埋其實唔會話邊隻生存冇用
羅剎專打將軍
符玄專打猿神
藿藿專打勾魂使
砂金專打猩鐵
我係0金生存位 加拉赫巳經4命左
其實由入坑到e+一個星期多D都叫ok既 黃泉暫時仲可以秒黎秒去
係想規劃下黎緊點抽 不過見砂金要抽埋專就有d卻步
又見你地講之後又有黃泉隊友出
都係個句,選擇係留畀有選擇既人
唔夠石但想要流螢,咁算啦都無得揀
夠石就兩個都要,無煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞