崩壞:星穹鐵道 (28) 準備抽卡卡瓦夏

992 回覆
4 Like 6 Dislike
好RJ
暫時5個月-6個月 65抽farm模擬宇宙d命途同物品啦

一係課幾抽 通常70抽內出
唔好等復刻抽 C
等到 3.0 世代抽 2.0 嘅 C
等於今日用正價買 iphone 6 一樣咁傻鳩

65抽出咗保底未先?
未出即係差幾抽就保底緊係埋佢啦
夾符 銀 花火都仲ok既
小保未出金, 同埋如果歪咗下個pool 都係大保嗰可?
我玩咗幾星期, 仲有好多任未清, 希望今晚奸到幾抽番嚟
唔會歪啦
光錐75%中
比我點都抽埋佢
有冇人有活動鏡流個收藏卡,用阮梅換,可以加錢
我模擬宇宙打到世界3,之後唔夠打
模擬宇宙唔係淨係得每週分數有石?
明燈到大保先出
係,如果唔夠打可以打低少少難度刷分拎石先
唔抽專一定後悔
我隻鏡就係聽啲攻略講差啲啲唔抽
最後用都唔想用
命途拎既buff 到5 12 18 22會送80石 拎未拎過既物品 果d都有30石每樣
D人唔係話鏡流0+1已經係完全體咩 竟然有攻略話唔洗抽
啲攻略個個都係xls度計哂數話乜差乜差架啦,隔一兩個月之後啲模擬宇宙混沌回憶果啲攻略又見到佢自己又會去抽,都唔知係咪特登玩尻人
開服果陣計到盡 每個禮拜升到幾多定好唔俾你一次升哂
有冇人知有冇得睇返以前課金記錄
唔講咁多
我大鏡流世一
最後仲要gel頭開左慢鏡頭一下轟落砂金度

銀行app咪有
之前我都搵過答案係冇,得原神先有
6命鏡係勁
唔關事其實係手法問題
b站我見到1命鏡都0t到佢用停雲佩拉阮梅
見到又唔憤氣咪自己走去試
最後試到呢個陣因為我6命鏡同3命鴨同人地唔同循環
總之第一階段唔畀砂金郁就得
直入第二階段等佢同你對賭賭贏鏡流就直接滿能量開大
反而上半仲頭痕 諗左好耐點樣可以破條閪龍盾快d結論係唔帶佩拉
帶黑天鵝補傷害反正黑天鵝都有減防
我都睇左個1鏡,2花,1阮同1鴨都做到0T
1命鏡對單體攻擊100%冰屬傷害真係好有用打呢關,但過埋今期,要下下期先有冰弱,仲補唔補1命好
睇黎我要檢討下 我打砂金點都係要用2t
想問下 買左個三無帳號
個名 或者 通行證ID 有冇得改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞