崩壞:星穹鐵道 (28) 準備抽卡卡瓦夏

992 回覆
4 Like 6 Dislike
要睇邦布會點出

依家就咁睇,ZZZ依舊係小品遊戲框架,冇咩維持日活嘅位,如果我係策劃,我會加邦布有隨機詞條同活動獨家。。。甚至為咗日活而搞活動每日肝卷然後抽邦布
玩追擊都可以唔玩
最大問題係解決唔到手操
唔熟動作game既人玩ZZZ真係俾怪當狗撚
我覺得還好,暫時嚟講戰鬥對流程嘅要求唔大,除左彈反之外戰鬥體驗比原神簡單

定係巴打你已經玩到高難嗰邊啲怪攻擊慾望好大?
D怪會愈來愈厚血
唔打反彈 傷害RJ
有d反彈仆街到彈完怪照繼續打 要換多次人去彈
有d動作同黃十字差唔多 出十字先發現係假動作紅十字 唔反得
佢唔同原神 一換人 前者會消失 反彈失敗=兩條友一齊食傷
再後d出現十字都冇既攻擊

Hardcore方面 ZZZ應該係Mihoyo 裡面最高
呢啲要手部乘區嘅game唔岩我
都係玩番回合制算數
咁都應該有啲耐玩度但應該就唔賺錢

話說角色命座嘅提升大唔大?
就係睇落去冇升命
除左打反彈都唔知點打傷
有部分係增加功能
有d就變玩法 例如鯊魚妹d命全部叫人玩dash attack
12下半真係有生存壓力?
見b站d片留言d人話打砂金係咁死
如果係符,藿,傑,白係有機會俾人打死你有6命C係唔會明
為左推砂金 呢兩期都針對符玄黎打
上期就燒血 今期就高速AOE傷害
今期換個0+0砂金就會變到輕輕鬆鬆
所以咩人權卡都係假 都會有過期既一日
只有羅剎叫仲有生存空間,如果用舊生存位去睇
但符玄都仲係93%wor
會唔會下半話唔夠打既係練度低
砂金+多個生存應該無腦過
上半用符玄輕鬆
下半用平民DOT隊
0+0 9000血符玄有啲危
0+0 3500防傑佬反而保得住
就係要推有盾既新角

你睇真d先
平民黃泉同平民鏡流打下半
黃泉平均輪數仲多0.32
仲話鏡流無力
暫時冰弱鏡流始終都係no.1
啲人睇唔到架淨係識讚黃泉
唔係咁計

8.32 係 0+0 黃泉平均數
0+1或以上係下面嘅 6.88 同 6.36

8.00 同 7.97 係 0-6命鏡流平均數
幾多命都係用呢隊

即係鏡流拉埋高命去平均 同人地 0+0 比先差 0.32
大公會嬲嫁喎
我成日覺得其實大陸啲人係咪唔識打機,成日求其上傳啲數據上去
咁6同7果隊又點解釋
配得1隻虛無姐係2命up
都要around 7t wor
你講拉上補下鏡流0+1持有率應該係高過1命以上好多根本都係數據唔完整
6同7咪講咗係 0+1或以上囉
係得0+0先要用雙虛無咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞