崩壞:星穹鐵道 (28) 準備抽卡卡瓦夏

992 回覆
4 Like 6 Dislike
係咪提緊我252抽2+1,本黎210抽0+1,手痕撳多左幾下
我都係差唔多
前幾次全部大保先有
呢度得你唔想要黃泉
佢根本就係睇住數據去砌我地,之前鏡流佢地睇到太多人用2.0之後直接冇冰弱,到依家有冰弱,但係砂金個打法搞到以前個3奶輔/1C個方法用唔着,阮梅次次都係一無所有,佩拉你又冇理由拎個大技去賭大細,跟住混沌個buff成日都係賭大細先出黎,依家變左要砌個配速玩,遲下佢肯定會針對配速依個策略,同以前比真係食腦好多
等我隻流螢淘汰佢啦
唯一解法係課高魂,廢事放咁多時間落去諗,直接pay to win算
個pay好貴
2.3 仲有排等
你隻流螢淘汰龍丹就差唔多
還番阮梅比流螢+還番花火比黃泉
唔會我自己覺得dot打砂金好打過黃泉
唔係講速度 係整體體驗
黃泉一出我啲鏡流刃希兒收晒皮就真
我都講左花火我遺器唔得等到遺器解決到先會俾黃泉用
最緊要係單機無PVP
主線砂金太難都即刻減弱 俾你養生hea玩
講真 4命左可以點唔6命

你一定後悔 都用左咁多石 臨門先停

要等5 6個月復刻 我寧願勤力d返多d工ot下都搵返到啦

2命好平啫
如果2.3上半出就2個月啫 未到3個
唔算逼課啦 慢慢膨漲真係必須 好似原神咁 baby bus 完全無挑戰性仲悶講真
唔係
原本只係課曬雙倍2+1
之後打下石抽下抽下變4命
我諗唔到有咩手機game比星鐵做得更好

無論劇情 畫面 人物塑造 佢地係擺個心去整

因為製作人佢地都係鍾意二次元毒撚

所以課我都課得多過其他game

特別今次2.1劇情有意思 黃泉又型撚到
比你講到驚驚地 岩岩入坑抽左2+1黃泉,會唔會未砌到隊(4星過渡唔計) 就收左皮先
最少威到今年年尾
下年就難講
黃泉同飲月2魂輸就係差唔多,冇膨脹
只係玩家抽卡唔撳機,啲KOL吹邊個體系勁就抽乜
你講真話得唔得架
內鬼嗰時已經有班人講dot隊要靠環境捧
出嗰陣又真係捧上天,咪有種體系隊好強嘅錯覺
其實我一直都覺得單卡強先係真強
小心啲講嘢呀,呢度好多卡黑黃嘅人,btw,好似冇人拎6命飲刃鏡去比較過6命黃
飲月有j既
dot 一向強度都係中等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞