[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
Told by a good source tonight that Moussa Sissoko's transfer from Tottenham to Juventus should be done in the next 24 hours #thfc #juve

levy: 俾ssk你,唔好同我搶意甲3000萬翼鋒呀

留名睇ssk比祖調教做世界級box to box

佢有咁的條件,只係心態問題

係又ok啊 橫惦有幾何對番祖記 互惠互利啦

今晚就抽祖記

橫惦都出局

踢完6場 再落去歐霸踢2場就收工
Told by a good source tonight that Moussa Sissoko's transfer from Tottenham to Juventus should be done in the next 24 hours #thfc #juve

levy: 俾ssk你,唔好同我搶意甲3000萬翼鋒呀

今晚就抽祖記

橫惦都出局

第四就可以連歐霸都慳返

今晚就抽祖記

橫惦都出局

第四就可以連歐霸都慳返

棄歐保英

今晚就抽祖記

橫惦都出局

第四就可以連歐霸都慳返

棄歐保英

輕鬆脫歐

今晚就抽祖記

橫惦都出局

第四就可以連歐霸都慳返

棄歐保英

輕鬆脫歐

保乜春呀,頭4都未必保到

今晚就抽祖記

橫惦都出局

第四就可以連歐霸都慳返

棄歐保英

輕鬆脫歐

先望疤買古天樂,削一削猁
done deal 未呀,屌你levy

橫惦都出局

第四就可以連歐霸都慳返

棄歐保英

輕鬆脫歐

先望疤買古天樂,削一削猁

虛擬抽籤 咁都中祖記
plot 2 8隊都係硬野
反而plot 1有3隊冇咁勁既(薩克達 賓菲加 斯巴達)

不過就算抽到靚簽 熱都係要出局
外國已經有好多media 話Aurier 係done deal

Name

Name

Seed

Name

唔好溝我條女

Name

Lauren Pickett
由我轟轉過來

Name

由我轟轉過來

唔做軌

最好歐霸都無份,留力保前4呃下錢啦

最好歐霸都無份,留力保前4呃下錢啦

抽晒皇馬巴黎就啱晒啦

Name

由我轟轉過來

唔做軌

條女堅靚

Name

由我轟轉過來

唔做軌

條女堅靚

🤤

Name

由我轟轉過來

唔做軌

條女堅靚

🤤

波衫有冇得印佢
Juan Foyth’s transfer to be finally signed off, as official documents from Spurs arrived with Estudiantes yesterday. [El Dia]
Juan Foyth’s transfer to be finally signed off, as official documents from Spurs arrived with Estudiantes yesterday. [El Dia]

買個踢前面有突破能力 可以自己扭轉戰局既人黎j下好無
(唔要lxxxlx果d)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞