[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
人地殘陣冇可能會輸
你要打352唔緊要
但兩邊翼衛一定要係ROSE同WALKER哩D有超強身體質素嘅球員
BD同TRIPPIER完全唔係哩種打法
點解仲要死硬頸

上場贏隊英冠水平的紐記緊係得
但一對返D世界級就見真章啦
最谷氣係球證已經幫到盡

車仔掂一掂就吹

我地又狼又多小動作都無事

都仲要輸

alin 駁犯規真係好勁
by the way
有冇人覺得換左孫出嚟之後好奇怪
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

換到第2個之後已經唔知個陣係點
其實今日係輸自己

一係做番中游隊同人打防反,唔好扮強隊諗住屌打人啦

我地唔識打反擊架喎

AVB之後有反擊過咩

傳說中既少林打到反擊嫁

少林直線
最強之人仍未甦醒
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

好似除左343之外 就冇plan b咁
最谷氣係球證已經幫到盡

車仔掂一掂就吹

我地又狼又多小動作都無事

都仲要輸

alin 駁犯規真係好勁

我都睇到尷尬
dele比人質人質就跌
人地殘陣冇可能會輸 究竟發生咩事...
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

打翻4231好過啦
得單比利 湯匙係好d 其他垃圾
下半場見勢色唔對就快D換啦
等到成6X分鐘先換
dele有價好賣啦
一拎波唔係鳩扭就交後

大力神
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

縮撚左係左邊

大力神

kane bd 都好

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

Eriksen...佢宜加係我地隊進攻來源。佢好重要。
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

其實長期踢番4231就梗架喇
睇下有冇機會整個442/4141出尼
不過肥普都係唔會咁做架喇
認命啦各位
熱刺一世都係比車仔騎住 點都係

開個 屌你老母垃圾賓戴維斯區 好冇
作為熱迷好想呢條廢柴斷腳離隊性無能
話我口臭仆街都要講
根本脆皮 bd 呢d唔夠班踢要爭冠既球隊
仲要用佢地踢正選再放走walker
用walker 踢wb起碼可以衝上去接長傳或者自己拎波自己推
屌你睇下脆皮係右面拎完個波回後比橫個個都睇得穿
bd呢個專心防守好撚過啦 推佢上去把撚咩 進攻又無貢獻 之後又返唔切黎
kane成場除左半場前個15分鍾真係唔知做緊乜 食左豬油糕咁
dier 加意粉馬兩個甩左10幾球
ssk除左入黎個下同最尾on99比人逼甩真係唔知佢做緊乜
肥普咁撚遲先換巨巨入黎 60分鍾好換入son或者巨巨啦
70分鐘換son 80分鐘換ssk 90分鐘換巨巨
now班廢柴仲話熱刺踢得好好 真係

j9
son e23 買人
winks 大屎忽
買人(out bd) v5 a4 買人
洛神
分分鐘咁排仲好 前提係個3個位要有人用
跟住今場班友全部打下fifa先啦

大力神

kane bd 都好

Kane 都好???? chi sin

大力神

kane bd 都好

bd 係質素所限ja
佢workrate 算幾高
今場除咗KANE中柱同埋最後人地老烏之外
都完全唔覺有咩有威脅攻門
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

其實長期踢番4231就梗架喇
睇下有冇機會整個442/4141出尼
不過肥普都係唔會咁做架喇

買埋個新仔中堅 點會唔打3中堅陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞