[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
人地殘陣冇可能會輸 究竟發生咩事...

人地行副策都玩能死熱刺d打仔

事實係人地整體實力都好過熱
人地洗億半都淨係買3個人
我地個利維叫佢係銀行攞億半出黎淨擺唔買人都牙咁痛
得單比利 湯匙係好d 其他垃圾

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

最尾一球輸單比利,不過見佢已經跑唔郁追唔到阿朗素
by the way
有冇人覺得換左孫出嚟之後好奇怪
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

好似除左343之外 就冇plan b咁

其實長期踢番4231就梗架喇
睇下有冇機會整個442/4141出尼
不過肥普都係唔會咁做架喇

上季都有一段打4141
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

打翻4231好過啦

其實佢換咗孫 我以為會係佢左E23右

Eriksen...佢宜加係我地隊進攻來源。佢好重要。

eriksen 體能王 尾段都狂迫人
如果預左咁住人地半場打~就要小心後場比人打防反~個場大左咁多~
Mark人都難D~

你當形勢足球流架

大力神

kane bd 都好

Kane 都好???? chi sin

dele 食左90分鐘花生
佢一條反無人幫,又有突破又帶得生個波,算好好啦

後場我地好少少
但中場輸哂
再加埋車不嬲有啲-6
唔駛講
今日輸波罪人一定係WANYAMA
沒有之一

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

最尾一球輸單比利,不過見佢已經跑唔郁追唔到阿朗素

跑左成段阻亞衣球單刀仲想點
唔撚係雲耶馬戇鳩鳩洗撚輸
by the way
好似變左442咁
傾+孫喺最前
alli去咗打邊

其實長期踢番4231就梗架喇
睇下有冇機會整個442/4141出尼
不過肥普都係唔會咁做架喇

買埋個新仔中堅 點會唔打3中堅陣

咁唔該要買返隻右閘
左邊有我就ok
認命啦各位
熱刺一世都係比車仔騎住 點都係

開個 屌你老母垃圾賓戴維斯區 好冇
作為熱迷好想呢條廢柴斷腳離隊性無能
話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後
咪又會有人走出黎話其實ben davies都ok

大力神

kane bd 都好

Kane 都好???? chi sin

dele 食左90分鐘花生
佢一條反無人幫,又有突破又帶得生個波,算好好啦

見到話bd好真係笑而不語
攻唔撚得 守更加廢 仲要腳腳傳醫院波 或者面對面交比人

LEVY: 勝利11人有11個咪夠,買咁多人做咩
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

我想 tripper 收皮多 d
對車已經咁肉酸

對利曼半場已經玩完

U形傳波,然後搏kane有神射

後面每一次輸反擊已經死一半

run唔到落去架醒下啦普捷天奴

七公咁樂觀
肥普加呢班友分分鐘連今年既拖肥都唔夠踢

呢個柒頭就係搏你認真覆佢然後拎出去恥笑之嘛
使撚覆佢咩
脆都話有招斬呀
BD有咩
仲要唔知點解今場bd斬得多過脆
肥普都應該睇到嘅 突然高價bid sessegnon
似係賣wimmer 然後davies打左中堅後備
Trippier Sanchez Toby Vert Rose
Aurier Foyth Dier Davies Sessegnon
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

都係嗰句啦
你對返紐卡素之流咪覺得BD TRIPPIER掂囉
但一出去對D勁D咪繼續俾人打面囉
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

識剪片既話剪今日場波呢條垃圾斷腳廢柴所有派膠精華出黎

你當形勢足球流架

唔好比呢d呃到
李城咪話左你聽呢d係戰術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞