[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
其實為咩咁遲先簽人
又唔係特別平

都係嗰句
我地唔係有錢到可以好似雙曼咁掟錢
到轉會窗尾 其他大會買得7788 唔再搶 我地咪易啲傾

Sanchez 有巴塞皇馬mon住 利維買到已經幾勁 係而家個市唔算貴

Aurier 如果如傳聞咁二千幾萬 又係唔算貴

Sancho 係同鏝完青年球員合約所以咁平 呢個同阿狗爭左好耐 係今年euro u17 最佳球員 好似仲好J過Edwards

Barkley 得一年約 愛記其實冇咩能力叫到5千萬 除非佢肯去第二隊又有第二間大會要佢 加上佢傷左 熱刺緊係慢慢壓佢價 希望少過三千萬搞掂

以上部分球員最後係咪傾得成都未知 睇埋落去啦

當然 利維 性格同佢認為熱刺要審慎理財所以要盡量慳都可能係原因之一
歐聯抽籤:

Seeded: Real Madrid, Bayern Munich, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar Donetsk, Monaco, Spartak Moscow

Pot 2: Barcelona, Atletico, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Sevilla, Man City, FC Porto, Man United

Pot 3: Napoli, Tottenham, FC Basel, Olympiakos, Anderlecht, Liverpool, Roma, Besiktas

Pot 4: Celtic, CSKA Moscow, Sporting CP, APOEL Nicosia, Feyenoord, NK Maribor, FK Qarabag, RB Leipzig

等睇小組全敗出局

還掂都出局,抽晒D強隊比我地,場場456
狠狠大巴大巴車落光頭佬塊面到仲好睇

等睇皇馬psg萊比錫
.@MirrorSport understand that Tottenham are preparing a £3 million bid for Manchester City's Jadon Sancho. #THFC

Tottenham are prepared to meet Lazio's €30m (£27m) asking price for Keita Balde Diao, according to Corriere dello Sport.

呢個係咩人嚟

好似係妖人,之前傳到英超頭6都想搶

翼鋒

又簽未來,我要即食呀

未來同即食都傾緊啦

即食: Sanchez Barkley Aurier 係爭隻可翼可鋒

未來: Foyth Sancho Sessegnon

希望最後傾到以上大部份la

如果買到咁多 我估光刀 janssen ssk 都有機會走
其實為咩咁遲先簽人
又唔係特別平

都係嗰句

Sanchez 有巴塞皇馬mon住 利維買到已經幾勁 係而家個市唔算貴

Sancho 係同鏝完青年球員合約所以咁平 呢個同阿狗爭左好耐 係今年euro u17 最佳球員 好似仲好J過Edwards

Barkley 得一年約 愛記其實冇咩能力叫到5千萬 除非佢肯去第二隊又有第二間大會要佢 加上佢傷左 熱刺緊係慢慢壓佢價 希望少過三千萬搞掂

當然 利維 性格同佢認為熱刺要審慎理財所以要盡量慳都可能係原因之一

最慘係Sanchez 水貨味濃
如果係因為有大會爭而出42m買,唔值

利申:有睇過下ajax 霸氣杯
仲有傳聞係雖然Aurier 上訴成功

但仲等緊法國正式文件証明佢冇罪 可能仲要拖多幾日

希望順利啦
.@MirrorSport understand that Tottenham are preparing a £3 million bid for Manchester City's Jadon Sancho. #THFC

Tottenham are prepared to meet Lazio's €30m (£27m) asking price for Keita Balde Diao, according to Corriere dello Sport.

呢個係咩人嚟

翼鋒

又簽未來,我要即食呀

未來同即食都傾緊啦

即食: Sanchez Barkley Aurier 係爭隻可翼可鋒

得番一個星期,我又唔信利維可以傾到咁多野。

呢個係咩人嚟

翼鋒

又簽未來,我要即食呀

未來同即食都傾緊啦

得番一個星期,我又唔信利維可以傾到咁多野。

Agger.

不過janssen ssk 呢d 賣人deal 應該已經大致傾好 我地一confirm 買到人就可以出貨
贊巨去邊
贊巨去邊

有說法係西布朗30m打包巨巨同雲馬
贊巨去邊

有說法係西布朗30m打包巨巨同雲馬

孫又打翼又打正前
個個人都一打三
其實為咩咁遲先簽人
又唔係特別平

都係嗰句

以前toby打馬會都算係炸彈黎
其實為咩咁遲先簽人
又唔係特別平

都係嗰句

但佢修咸頓打得好
21歲,就算水貨賣番出去點都汁到20m掛
其實為咩咁遲先簽人
又唔係特別平

都係嗰句

但佢修咸頓打得好
21歲,就算水貨賣番出去點都汁到20m掛

簽個中場月巴二世做乜?
唔想簽巴利克
aurier, 施施融 再加意甲30m翼鋒

巨巨走買番個正前
唔想簽巴利克

巨巨走買番個正前

好似有得揀咁
唔想簽巴利克

巨巨走買番個正前

好似有得揀咁

J乜鬼,全部都要Google既
J乜鬼,全部都要Google既

巴克里唔洗Google
Tottenham Hotspur will play Barnsley/Derby County at Wembley in the third round of the League Cup.
翼就一定要買架啦,起落後時有得禁制出來爆下。次次見到肥仔用脆皮 BD上來拉邊真係嘔血。
賣左巨巨kane傷左邊個踢?son頂一兩場就話得姐,大吉利是kane傷耐少少你都頭痕
賣左巨巨kane傷左邊個踢?son頂一兩場就話得姐,大吉利是kane傷耐少少你都頭痕

傾緊隻意甲黑佬翼又係可以頂前的

如果買到可翼可鋒嘅人先可能賣janssen啦
有信心巨巨唔走會大爆發
有信心巨巨唔走會大爆發

走都會,對住肥普鏟草
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞