[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
個龍咁貴 買黎有咩用

How much

We are delighted to announce the signing of Paulo Gazzaniga from Southampton.

好辛苦完成第二單Deal~~~

一齊J下highlight先

https://www.youtube.com/watch?v=1GikUqxSiEg

笑咗

We are delighted to announce the signing of Paulo Gazzaniga from Southampton.

好辛苦完成第二單Deal~~~

一齊J下highlight先

https://www.youtube.com/watch?v=1GikUqxSiEg

媽呀 好柒
個龍咁貴 買黎有咩用

How much

2m
gazzaniga 22號
反而sanchez又未拎波衫, 又未有no.

準備著3號

仆街, 比你講一講,
真係似係等人走, 取代no.
Sanchez要等勞工證批
Between另一個阿根廷同鄉今日飛黎體檢

邊個?幻幻中堅?

邊個?幻幻中堅?

係,10m簽果個

邊個?幻幻中堅?

係,10m簽果個

如果佢黎埋, 咁係咪姐係
sanchez, foyth, aurier都要等批勞工証
有無可能唔批
利申: 唔識

邊個?幻幻中堅?

係,10m簽果個

有無可能唔批

巴黎隻閘應該OK
只係佢唔比入境英國

邊個?幻幻中堅?

係,10m簽果個

有無可能唔批

除左foyth難講,其他肯定都冇問題啦

邊個?幻幻中堅?

係,10m簽果個

有無可能唔批

你肯定我地買到aurier
個龍咁貴 買黎有咩用

How much

2m

2 m又買得過,淨係冰島佬都回收左4.5m

Levy
個龍咁貴 買黎有咩用

How much

2m

2 m又買得過,淨係冰島佬都回收左4.5m

Levy

買個第三門將都要用2m喎
買條傻鳩番黎做乜七啊
尋晚napoli 同sevilla 贏左
我地正式係pot3
其實做咩唔買PAU LOPEZ
太貴定人地唔肯嚟??

點睇PAU都勁好多啦
西甲愛奴正選
哩件西乙華歷簡奴都唔係場場打晒
我地正式係pot3

POT幾都係分組賽出局架啦
用2M 買個有啲英超經驗嘅人做第三門將

有咩問題呢?

或者出場機會唔多 但有個有啲經驗 萬一要出都唔係咩錯事掛???

或者肥普覺得Whiteman 未ready呢? 呢到冇比肥普清楚Whiteman咩料掛?
用2M 買個有啲英超經驗嘅人做第三門將

有咩問題呢?

或者出場機會唔多 但有個有啲經驗 萬一要出都唔係咩錯事掛???

或者肥普覺得Whiteman 未ready呢? 呢到冇比肥普清楚Whiteman咩料掛?
太貴定人地唔肯嚟??

點睇PAU都勁好多啦
西甲愛奴正選

好似係皇馬契弟唔肯放
太貴定人地唔肯嚟??

點睇PAU都勁好多啦
西甲愛奴正選

好似話Levy 嫌貴
Pau 下年自由身再算
我地正式係pot3

POT幾都係分組賽出局架啦

個comment
from fb
Whatever, we have no squad to play in all fixtures, and we won't win on Wembley sooo whatever, but imagine how scares Real would be facing Gazzaniga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞