[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
得單比利 湯匙係好d 其他垃圾

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

最尾一球輸單比利,不過見佢已經跑唔郁追唔到阿朗素

跑左成段阻亞衣球單刀仲想點
唔撚係雲耶馬戇鳩鳩洗撚輸

原本係有得反擊
之後變左比人反擊
認命啦各位
熱刺一世都係比車仔騎住 點都係

開個 屌你老母垃圾賓戴維斯區 好冇
作為熱迷好想呢條廢柴斷腳離隊性無能
話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後
咪又會有人走出黎話其實ben davies都ok

我想 tripper 收皮多 d

要有位俾佢斬同傳 無位 = 0 作用

大力神

kane bd 都好

Kane 都好???? chi sin

dele 食左90分鐘花生
佢一條反無人幫,又有突破又帶得生個波,算好好啦

見到話bd好真係笑而不語
攻唔撚得 守更加廢 仲要腳腳傳醫院波 或者面對面交比人

果d係見上場佢有入波先話好姐
打少個 仲要人地淨係攻細walker

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

癡撚線點樣輸佢呀
跑成半場重要阻到佢單刀
雲耶馬唔撚係控甩腳就唔會輸啦
唔駛講
今日輸波罪人一定係WANYAMA
沒有之一

我想話肥普多d
7x 分鐘我已經見wym停晒
連夏神都冇出就玩死熱刺。

睇來熱刺都係一世做selling club好了
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

跪皮係次次拎到波已經有人黎拍波
係想出都出唔到
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

佢有冇單對單過人?
屌防守廢又要0配合
同埋dele今場唔同大力一齊狂奔既
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

識剪片既話剪今日場波呢條垃圾斷腳廢柴所有派膠精華出黎

咁剪埋WANYAMA啦

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

癡撚線點樣輸佢呀
跑成半場重要阻到佢單刀

最尾個球100% 輸隊長同意粉
認命啦各位

話我口臭仆街都要講

屌完兩場之後

都係嗰句啦
你對返紐卡素之流咪覺得BD TRIPPIER掂囉
但一出去對D勁D咪繼續俾人打面囉

bd 脆皮呢d比到盡咪中游隊級數
打歐霸都嫌比多佢
唔駛講
沒有之一

我想話肥普多d

上半場意粉已經要換
不斷派膠甩波

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

癡撚線點樣輸佢呀
跑成半場重要阻到佢單刀

隊長3成
意粉7成
唔駛講
沒有之一

我想話肥普多d

上半場意粉已經要換
不斷派膠甩波

反應慢幾拍
最尾個球有一半係輸隊長 好多時候有d一定唔會失嘅波佢反而會失 可能就係佢同一線頭龍門嘅分別

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

癡撚線點樣輸佢呀
跑成半場重要阻到佢單刀

隊長3成
意粉7成

我覺得隊長本身係冇諗過WYM咁都失
唔駛講
沒有之一

我想話肥普多d

上半場意粉已經要換
不斷派膠甩波

佢第一球已經傳失波啦
成個上半場完全唔知做乜9
bd真係有限公司
話佢好過玫瑰果d衰撚過用屎眼睇波
基本上問題都幾大
成日都係橫傳多
上到去又後傳 好易做防守
所以唔改善依樣野好難入波
最尾個球有一半係輸隊長 好多時候有d一定唔會失嘅波佢反而會失 可能就係佢同一線頭龍門嘅分別

近柱其實用手擋係錯
但係事後講乜都岩架啦
bd真係有限公司
話佢好過玫瑰果d衰撚過用屎眼睇波

仲有脆皮

kane bd 都好

七公痴咗線啊

癡撚線點樣輸佢呀
跑成半場重要阻到佢單刀

隊長3成
意粉7成

我覺得隊長本身係冇諗過WYM咁都失

佢果下落底慢都有責任
但無可能意粉會咁樣失左個波
對車已經咁肉酸

對利曼半場已經玩完

U形傳波,然後搏kane有神射

後面每一次輸反擊已經死一半

run唔到落去架醒下啦普捷天奴

七公咁樂觀
肥普加呢班友分分鐘連今年既拖肥都唔夠踢

拖肥有月巴在前面已經玩死你

大力神

kane bd 都好

七公痴咗線啊

癡撚線點樣輸佢呀
跑成半場重要阻到佢單刀

隊長3成
意粉7成

Sor lor 眼盲唔識波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞