[COYS - 8月柱男] 熱刺球迷吹水區24

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
都主唔該搞清楚,唔係唔比你笑d球員,但係唔應該侮辱D球員。係言論自由,但自己講野自己要負責,你出post係代表緊熱刺球迷,唔係你自己,如果你只係代表你自己,唔該你自己起個 都主 熱刺page,但我唔會join
人地個page 唔關我事,個個都比較,唔通個個都想同人比較呀?
做好自己,你理得人地有幾多個like幾個自J文即
我晌哩個group咁耐我先出聲,唔想哩到變低質group /page

都主:因為你係卧底🤣😂
都主:我一向無你地既page🤷🏻‍♂🤷🏻‍♂🤷🏻‍♂
係你地理我姐😂會不會自總戀少少😂😂😂
有人同我講你地打飛機 咪聽😂

都主傻撚左
都主先sick ball 睇到全世界熱迷留意唔到既野
tripper>walker同埋davies>我

我地呢d假熱識條鐵咩

其實好多鬼佬都係咁諗,覺得有離心既球員同廢柴無分別
之後就瘋狂吹奏留隊既替補
都主都係同一類人,非黑即白
份人好撚小家

真,有離心就會吹到癈柴咁
等睇下年吹到me >> toby
都主先sick ball 睇到全世界熱迷留意唔到既野
tripper>walker同埋davies>我

我地呢d假熱識條鐵咩

其實好多鬼佬都係咁諗,覺得有離心既球員同廢柴無分別
之後就瘋狂吹奏留隊既替補
都主都係同一類人,非黑即白
份人好撚小家

真,有離心就會吹到癈柴咁
等睇下年吹到me >> toby

仲有
Mcgee>Lloris
Edwards>Eriksen,Dele
Sterling>Kane
Winks>Dembele
xxx>poch

sanchez著波衫影相未
aurier登雕未
無記錯都主好似uwants果個
日日咒費度,加拿斯死果個
aurier登雕未

aurier果單case聲稱月頭判左,但等緊正式文件
aurier登雕未

兩個都要等工作證,好似係

aurier登雕未

兩個都要等工作證,好似係

會唔會比撚左幾千萬之後搞唔到VISA?

[

Leo Leung同Lilywhite個Leo係咪同一個人黎

El Dia understand Tottenham Hotspur are hours away from completing the signing of Estudiantes defender Juan Foyth. #THFC

迷普黨,唔去psg格硬要黎熱刺
俾肥普改造打閘
El Dia understand Tottenham Hotspur are hours away from completing the signing of Estudiantes defender Juan Foyth. #THFC

俾肥普改造打閘

轉打防中

Leo Leung同Lilywhite個Leo係咪同一個人黎

Leo Cheung 個仆街
我地好大機會簽到屎屎龍

俾肥普改造打閘

轉打防中

又中堅
#thfc Rose set for decisive Spurs talks this week after breakdown in relationship with Pochettino.

https://t.co/rl54wFRqpC

又話深情對話搞掂左既
#thfc Rose set for decisive Spurs talks this week after breakdown in relationship with Pochettino.

https://t.co/rl54wFRqpC

又話深情對話搞掂左既

賣啦 bd咁勁 最多咪買sessegnon黎頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞