機械人完成品綜合討論區 #34 入POSE+前請三思

326 回覆
6 Like 2 Dislike
睇吓每日200定總數600賣完就冇啦
始終定價實過$2000
應該第一日去排
有得炒就有人排
所以打定輸數有就有,無就算
有無現貨呢
通常頭幾時都小量現貨
之後就係貨
有啲想買,但又真係太大隻無位擺
所以隻gunbuster都冇買
主要係個盒難處理
如果捨得唔要個盒嘅話, 本體其實無相像中咁大
metalbuild上支架再開翼 (唔係光翼) 其實佔位已經差唔多
平時都1盒=2-3盒MB
Gunbuster 1盒=4盒
又咁諗
同一價錢
大盒左同多配件

Btw孤仔竟然冇貨派
下次真係焗住同代理訂
遲少少玩無所謂嘅, 明眼人我真係寧願唔玩都唔想俾班撚屌賺
一陣經過望下先
我mb都只係罰企
自己睇得開心咪得囉, 又唔係擺展覽
明眼係ccs香港代理,係唔係都賺
比佢賺哂
同分d比人賺分別
我訂左模倉, 暫未有消息
有咩配件包?
我淘寶買
個班黑社會我係會用盡一切方法避
齊替換手型之外只得把新鐮刀斧,都有個地台同唔同嘅地台接件
1000 蚊唔駛真係抵到爛
【玩具迷的祭典!首屆精品代理品牌聯展「 Animes-Pro Festival 」🎏 5月重搥登陸D2 Place】

CCSTOYS作為國內知名嘅玩具廠家,其合金模型以精湛的設計和細膩的細節呈現受到了廣大玩具迷的喜愛。為感謝香港的玩具迷愛戴,特別於今屆APF展出及現場發售 鐵魄系列最新限定特別版 , 限售600件 ❗

🎉恭喜你獲得 VIP 資格,為答謝你對精品及CCSTOYS的支持,我們將為你提供預訂服務 🤩【APF 2024會場限定:CCSTOYS鐵魄Limited特別版】(每人限購1pcs) ,請於 4月30日或之前 回覆此信息確認購買意願✅,我們將會為你以 預付全款 方式訂貨,到會場時只需到 The Space @D2 Place ONE ( 2樓) 指定位置向職員出示信息便可取貨 ( 如需選購其他展會貨物仍需按正常程序排隊進埸 )

【第一回Animes-Pro Festival 精品代理品牌聯展】
日期:2024 年5 月3 - 5 日( 星期五至星期日)
地點:荔枝角長義街9 號The Space @D2 Place ONE ( 2樓)

【第六回精品玩具感謝祭】
日期:2024 年5 月3 - 5 日( 星期五至星期日)
地點:荔枝角長義街9 號D2 Place ONE ( 6 樓)

收到message ,應該大貨
應該係原初式樣?
有經常去佢嗰度買野先有機會有資格?
應該訂過都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞