油卡/入油折扣討論區(42)窮撚/新手專區 [唔通compass visa先係出路?]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
$500送$200我得兩張,點先可以再有?
我係入開何文田,月頭就會送三張
指定油站嘅油券每月1號派
無指定油站(特選)大概8至15號呢段時間派
請問係咪抵過500送200

我見之前有師兄講話每張灰卡減唔同價?
【#EssoSupreme驚喜 🐲端午長週末入油賺3️⃣倍積分!】
喺屋企食糭食到悶🤧?端午節長週末不如揸車出門搵下節目🚙🛶!

今個星期六、日,Smiles 會員嚟全港Esso或東方石油油站入Synergy汽油,即賺3️⃣倍 Smiles 積分🤩‼️用埋恒生Visa/Mastercard信用卡更享限定折扣💳,入Synergy Supreme+特級汽油即減$7/L🔴,入 Extra 汽油亦減$6/L🔵!連同所賺取嘅3倍積分,折扣相當於$8.8/L*‼️

儲定啲積分可以於6月30日前換多啲百佳超巿禮券走🛒!

優惠只做2日,週末Esso見👋🏼!Supreme 驚喜,陸續有來🎊!

推廣期:2024年6月8-9日

借定唔借?還得到先好借!
*汽油折扣以入Synergy Supreme+特級汽油專享即時汽油折扣每公升$7/L,入Synergy Extra汽油享即時汽油折扣每公升$6/L,連同所賺的3倍Esso Smiles積分優惠的現金價值計算得出,計算詳情請參閱Esso Smiles網頁上的「 Smiles 會員(基本)汽油優惠」。客戶須以恒生信用卡、聯營卡或消費卡(「合資格信用卡」)簽賬,方可享有優惠。優惠不適用於恒生銀聯信用卡、以電子錢包付款或增值簽賬(包括Apple Pay、Google Pay、Samsung Pay 或雲閃付App)

受條款及條件約束。http://xn--bit-633e60b109bq9b5usemkdmi714abdo5n2a64bch65c.ly/43yC38e

#Supreme體驗就在Esso # Supreme驚喜陸續有來 #端午節 #入油優惠 #EssoSmiles #EssoHK
最抵似係星期六/日用返500-200指定站入貴油?
依度師兄教我,星期六日優惠唔可以同500-200一齊用
*500送200
好似要喺app登記咗先享有優惠?
最抵似係星期六/日用銀卡貴油-$8加去免升站-$1.19= -$9.19?
點解免升站會多$1.19
貴油平入
銀卡唔係每日都有減?
上面星期六/日果個優惠唔可以combine 銀卡優惠吧?
銀卡六月逢星期日平油-$7 貴油-$8 去免升站入貴油夾埋-$9.19
洗唔洗特選先有? 我搵唔到銀卡-8相關promo
去app睇inbox
1/6收到
後悔嗰陣無去百佳開張灰卡
答多你一次,建議仔細啲睇吓啲T&Cs
Esso 啲油券,只係唔可以同 直減 優惠 or 其他油券 同時使用
所以 灰卡直減 / 恒生卡直減就唔會同你嘅200券並存到,但 基本卡 -$1.6就可以同時享有

啫係話你星期六日去入,都係會有2倍分(今個星期3倍),去免升站都係有貴油平入
可能我冇綁灰卡入app睇唔到
介唔介意cap出黎我到時去油站對質
但點解我係esso app唔見有寫 今個月灰卡逢星期日減$8?
係咪唔係人人有?
Inbox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞