油卡/入油折扣討論區(42)窮撚/新手專區 [唔通compass visa先係出路?]

408 回覆
1 Like 0 Dislike
想問去時代廣場拎esso油卷係送幾多?
Esso實體油券一向都係廢既唔使拎,Apps入面有一模一樣既券
咁 Esso 點入會抵玩啲? 見有貴油$500送$160, 係咪星期四免費升級都用得呢?
esso 500送200卷星期四免費升級抵定星期六日用抵啲?
Yes,如果你係無限指定油站咪星期六日去指定站
無嘅話星期四/ 星期六日 爭唔遠,都係爭少少,睇你想要分留嚟第時有機會去免升站定點
咁 Esso 點入會抵玩啲? 見有貴油$500送$160, 係咪星期四免費升級都用得呢?
Yes,如果你係無限指定油站咪星期六日去免升
無嘅話星期四/ 星期六日 爭唔遠,都係爭少少,睇你想要分留嚟第時有機會去免升站定點
想問下 幾年前用開esso入油
2 3年冇揸過
依家入得返個ac
但張油卡唔見左,咁洗唔洗補返張
邊張卡有7%?
Bea I-titanium 當你一個月入2000蚊油,用Apple pay俾
咁都好啲
點會只能用一張?每張都獨立計算,你油缸夠大既話一次過用十張都得架
我記得望左一眼
佢背後條款寫左每次限用一張,所以就問下

以前一路用開500送120卷,未試過用多過一張
500送180好似無左.. 依家得160
Elements 派嗰隻好似有500送180,如果我無記錯
電子券就得500送200 & 500送160
原來係咁 d優惠cut9晒依家得含淚加得快300送50

一手拎住幾張5-7% applepay卡都冇用
Esso啲200券唔知點先會派我連續幾個月都有,但我無用
Shell就如果唔去免升站真係唔洗諗好貴,一係就Carousell 7折同人買券然後等升級日去,咁都唔差

最最最後真係無其他選擇,入雙支都有10.幾減嘅
最多咪當兩張單,每次用一張連續入兩次
佢意思應該係唔可以入$300就一下送兩次$50加埋$100啫,你入$600就一定可以送$100,最多分開兩張單
一張單入2張都得
我之前張statement 都係一張單1000蚊(一次過用2張500送120)
之前the point 6折換shell 現金券
原來如此咁6折配免費升級都好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞