油卡/入油折扣討論區(42)窮撚/新手專區 [唔通compass visa先係出路?]

402 回覆
1 Like 0 Dislike
得返單支未加價
唔計信用卡回贈 星期一二邊間扺屌d

個個禮拜都係星期一二要入 等唔到星期六日

Credit card rebate. 7% Apple Pay Bea i-titanium
支化 -10.3 compass visa + 0.4% credit card rebate
原來你加埋信用卡回贈
咁又唔同講法
不過加德士都可以用中銀信用卡網上繳費回4%
貴油=15.74/L

我本身都諗住計埋呢4% 但佢係max cap得$50回贈
啫係入超過$1250就無4%,入2000蚊油可能平均得2.幾%
不過唔想入雙支又有中銀卡,未嘗唔係一個好選擇
我見油價資訊通彈咗個shell門市-0.9嘅update出嚟
呢個係有無得同go+嗰-6.8同時享有?
琴日用中石化DBS-10.1油卷,今日睇個app仲未有新油卷唔係星期2就出新卷架咩
冇事了,岩岩見到有
每次開post永遠都漏咗spreadsheet個post
麻煩pin返佢
入夠25升貴油就$6.8折扣
唔夠就九毫折扣
啫係可以ignore
Thx bro
大星email過去可以申請攞油卷
話會寄, 但唔知幾耐先寄到黎...
27/3打過去,尋晚收到
焗住月頭已經入咗兩轉shell
lm
能源大法折扣月結好似又冇加到入置頂
喺海港城拎嘅Caltex油卷係咪真係唔可以夾私人能源卡用?油站話只可以夾加fun卡用

本身張私人能源卡減$7,用加fun卡夾海港城油卷嘅減副都唔夠吸引。
email拎300送50
之前油站買添加劑有400送70 唔知依家仲有冇
最想要500送120
條款喺券背面有寫
專登申請compass visa入中石化會否很on9?
通常每幾版就有人問一次
lm
Yes,仲要係走去入支硬化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞