油卡/入油折扣討論區(42)窮撚/新手專區 [唔通compass visa先係出路?]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
中銀咩卡有4%
冇銀卡,sad
$7仲未夾油券?你轉去用加德士私人能源卡吧(大前題係你要搵到夾佢嘅油券)。
起碼做到7月尾
COMPASS VISA入中石代-$10.1/L。
五間油站嘅FB / 官網 / apps 都會寫晒今個月嘅優惠
好難答你邊一間好,好視乎你自己去開邊一區入油,同埋你部車油缸有幾大
如果去開嗰區有免費升級站已經唔同講法 (啫係平油價錢入貴油)
如果你部車係細油缸25L都好抆水嘅,又有啲油站嘅優惠唔啱你用

基本上5間油站嘅會員你開定先都無壞,但係要留意Caltex開紅卡(即係私人能源卡)唔好開+Fun卡

恆堡會嗰啲唔使開都冇所謂,基本上肯用下腦仔細比較,油站本身嘅優惠仲抵

自己做吓功課有唔明先再問,始終學識比較你有排受用(除非你諗住轉電車)
我cheers visa有
恒生卡係唔係唔洗理金額 禮拜六日入幾多都有得平
$500先有得送。
細油缸車除咗中石化有邊間啱玩?
中石油
其實呢個優惠做到幾時?
我入左好幾次esso星期六恒生,只見esso的積分有雙倍,但見唔到有咩折扣?

係咪我睇漏咗?
好明顯係啦!

優惠詳情自己上Esso Facebook睇啦。

額外折扣就係果三十幾蚊?
巴打原價入$500 咁癲 張單減得1.6

痕身visa/ master 先有

於推廣期內,逢星期六日憑恒生Visa/Mastercard信用卡入Synergy汽油享即時折扣!入Synergy Supreme⁺特級汽油享$7/L,入Extra汽油亦享$6/L!連同所賺取嘅雙倍積分,Smiles會員可享折扣高達$8.2/L^!
點解唔做下功課先去入呢🤔
你係唔係有用500送200/160 嗰啲券
有無人有用gogox 卡?
好似幾方便
客戶須以恒生信用卡、聯營卡或消費卡(「合資格信用卡」)簽賬,方可享有優惠。優惠不適用於恒生銀聯信用卡、以電子錢包付款或增值簽賬(包括Apple Pay、Google Pay、Samsung Pay 或雲閃付App)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞