28歲full time谷dse考神科有冇得諗?

332 回覆
136 Like 2084 Dislike
屌你老母連登仔又指鹿為馬
人哋外國發達國家係讀MD
就係你講呢啲無社會經驗先多高分低能
人生唔係淨得讀書
有啲同學仔唔係有興趣咁讀,啲assignments assessment 佢地好痛苦喎
屌你老母呀
你咪去發達國家囉屌你老母
指鹿為馬完仲惱羞成怒, 不愧為連登社會垃圾
係threads 到見到條友2019考到而家2024都想入醫
都覺得用咁多年不如放棄啦。。。
(雖然佢好似唔差都有25 分)
但其實2019考生正正經經讀4年嘅而家都出嚟做緊嘢
你岩呀
你係勁既就邊度都發到圍
仲點解要拘泥係讀醫先
香港唔受你呢d第1次考試唔得既retake老坑
點解唔mba
所以咪有呢啲低EQ嘅垃圾等唔切衝出嚟柒

28歲full time谷dse考神科有冇得諗?
https://lih.kg/CchfFEX
你既閱讀理解能力一定讀唔到醫先
你都on9
讀law會唔會相對容易啲
去大陸讀個醫再番香港咪得
人哋意思係讀得神科都係醒目仔 但係你個logic廢到
你個對答真心去做看更差唔多
我今朝都睇到
搵唔返個post
點解唔去支那學中醫要等引入支那醫生?
美國?
重未計大把學校唔收international
英美澳都係
美國多數淨係收本身已經喺美國讀嘅undergraduate
條友仲係 on99
個人係得既唔使28歲先水泡grad仲諗緊呢個問題
呢個reply笑左

爆7年
xg醫生真係好多高分底能 講緊日常生活都搞唔掂嗰種

利申:親戚做醫生親身經歷
簡單黎講,俾熟人呃咗做擔保人,條友借爆走咗佬,宜家幾間追數公司日日搞我屋企,報驚話唔受理,人地係合法追數。問律師朋友,我簽咗擔保一定係追我,叫我快啲搬走咁佢地就唔可以搞我屋企人

做錯決定只係幾秒嘅事,好L後悔簽咗個幾個名,我咁L辛苦讀書,俾我真係轉到行,點解個天咁對我?

係咪破產對我係最易解決?我轉咗做金融,之後有無影響?

起下底, 開心仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞