曬命系KOL Heyman Lam aka 嘉樂仔一條片話你知KOL有幾好搵

445 回覆
1188 Like 66 Dislike
連登仔:點可以俾呢啲對社會毫無貢獻嘅9upper發達
犀利下個post可以放埋係#1
仲有漏咗佢話比想像中平既celine 戒指
重點就係家樂仔個d錢係easy money黎
1. Cheap衫mark up呃水魚
2. YouTube插入式廣告
3. Ig出po賣廣告
錢係送上門俾佢使咁滯所以佢咪咁豪爽先講得出d野比想像中平 雖然佢買個d都係牌子野係公價但都係唔係平囉
佢個種(扮)不吃人間煙火‘哦 原來都唔係好貴姐’先令到網民咁憎佢特別係依家香港經濟咁差嘅時候
等睇佢老公幾時頂唔順小公主
家樂仔呢個80年代徐小鳳式曲髮係咩事
P到似Jessica chan
隻老公咁既樣,d相點執都係無美感架啦
佢覆人comment話想俾觀眾睇到而家香港個消費物價指數
咁佢應該去買吓日用品
再同以前買嘅價錢比較吓啦
不過呢啲題材冇人會想睇呀嘛
咁佢咪拍啲咁撚誇張嘅題材
又順便可以鞏固自己係小貴婦嘅形象囉
但我想講佢有種mk嘅氣質
係用哂成身名牌都遮唔到
可能一早係網上睇好價格先入去
扮到自己好似買棟菜咁求其就買左
真 條片完全感覺唔到佢想俾人睇吓香港消費物價指數
舉報佢啦
咪話如果佢真係咁富貴 就唔會一件lululemon bratop要着兩三年先「定期」換
一日使$8,000比想像中平 咁買件$480嘅bratop都唔使等兩三年啩
借所謂測試香港嘅物價指數嚟包裝自己平時就係咁嘅消費模式 好有生活品味
衰啲講句 傻嘅先會買名牌fashion jewelry
根本啲quality仲衰過淘寶貨
成段片似足啲mk妹好日唔出街 一出就要買勁多嘢
然後行街拎住啲袋自我感覺良好 俾人睇「你睇下我幾有錢」
嘉樂仔啲金錢觀扭曲到,教壞晒佢啲妹豬fans
扮ABC (唔似)
maviskuku
酸黃睇到呢個post實開心死
吉吉夠係上黎拍呢啲片 居然無比人岀po公審
直頭笑岀黎啦
呢條極品港女
最記得佢去打卡影相
要特登校好晒啲角度
去show佢啲名牌出嚟
真係好撚肉酸
勁撚做作 驚死人唔知

佢應該覺得自己好撚靚
其實佢啲style 好大陸妹
做作到
呢條女懶高貴 成日以為自己好靚
實質勁老土勁娘
佢初初係ig賣淘寶野
啲勁普通嘅白色鞋 牛仔裙都賣一餐 仲要mark up到勁貴
有fd幫襯過佢 等左個幾禮拜都未有貨 問佢兩句幾時有
佢勁串柒柒咁話「其實所有資訊我哋已經寫晒出嚟㗎啦😊」
仲要錄音hea覆 「係呀」兩個字都要錄音講
之後成日喺IG度呻自己開IG shop有幾辛苦
根本臭西老泥妹格 你賣淘寶野咋 由細到大窮開先會懶高級哂命 慳啲啦
扮韓妹同大陸妹其實都係一線之差
主要睇個人本身氣質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞