曬命系KOL Heyman Lam aka 嘉樂仔一條片話你知KOL有幾好搵

445 回覆
1188 Like 66 Dislike
佢間鋪mark up真係好多
好似呢條裙咁 俾佢sale咗都仲係mark up貴過韓國

睇下賣韓國衫嘅codibook 同另一間係韓國local賣衫嘅價
當然人哋會set高過個入貨價 但點mark up都無嘉樂仔咁多
你就知佢mark up多到

垃圾
咁人哋又冇話一定要靠老豆老母
只係話用嗰兩個同嘉樂仔比炫富 level唔同啫
又話唔睇價錢的一天
又話啲嘢比佢想像中平
最後話想帶出香港物價貴呢點柒啫
直接話呢段片係曬吓命咁㗎算囉
A cup洗撚承托咩
LM跟進
首先要拎到證據佢d貨係淘寶先
唔係9up就得?
而且唔係話同一個款人地貴d就係食水深
有d ig shop有實鋪有model相有包順豐
有d鋪淨係搵東大門賣手既圖賣得平
每個人都有自己取向
你唔會唔抵得其他人
只係你覺得佢無外貌無才能都可以搵到咁多錢
但又唔諗下人地搵到先機食到youtuber第一水
其實行行都係咁
點會睇小家樂哥份莫明嘅自信
反而係睇完上面留言講話 見佢老公同第2個女仔搭埋
又再睇到佢呢句
好快做失婚婦人
不過睇佢咁要面 就算老公偷食都一定唔會離婚 一陣比酸黃笑
個問題係點解行行都係咁就唔屌得?
屌就一定係唔抵得?
百年老字號做起咗自己品牌之後退步一樣會俾人屌
點解米芝連年年都要派彩啫
反正食到先機有噱頭攞咗頭彩就可以一勞永逸
咁冇人需要進步啦下嘛?

你識講佢就係食到YouTuber 第一水
但佢而家啲YouTube片就係冇追看性冇意義吖嘛
咁佢做youtube起家屌返佢YouTube拍得差又唔得?
冇意義都算啦
YouTube 上啲人留言其實都算友善冇攻擊性
佢又要死雞撐飯蓋話自己想表達物價貴
成條片冇一個位表達到物價貴

另外 點解啲絲打要追住佢間韓衫鋪嚟屌
就係因為佢係將呢盤生意建基於佢YouTuber build up出嚟嘅嘢
簡單嚟講就係食老本
中肯講 如果以佢啲貨嘅質素用咁嘅價錢賣
其實一早已經俾巿場淘汰咗
點解佢仲喺度?
咪就係因為靠佢啲冇意義嘅YouTube 留住班妹豬囉
短髮果個?
被寵嗰個佢哋兩個男扮女裝出街
理性好文 推

果位絲打已經似係家樂仔啲盲粉
由隔離痴線西追到過黎做反駁隊
你up緊乜鳩
睇唔明中文字?哈哈
護主個個係本人?
好似專家dickson
吉吉好明顯想抄heyman 連講嘢個tone都變埋

如果係 都幾大獲下
可憐囉
條裙好老土呀
下一個到佢同臭雞stong
kuku 正評過1k
高人氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞