曬命系KOL Heyman Lam aka 嘉樂仔一條片話你知KOL有幾好搵

445 回覆
1188 Like 66 Dislike

睇完呢張相我決定屌佢(physically)
好似錢嘉樂
我記得佢仲要自己p圖再擺出嚟對比
Lm
咁樣衰都KOL
佢個嘴同鼻咩事
有錢就慳返去韓國執下個樣啦
難怪依家d 00後,10後個個發白日夢做kol
原來咁搵得
好心你了解清楚先啦
你上面講嘅個類人 香港大把
點解淨係要專開個post講佢
當然係有佢理由啦
連登毒撚真係癲到
佢公道講就算唔係靚都未至於樣衰掛
8000 都唔洗
其實又ok 鐵板燒 2 個人夜晚食都2-3000
佢食lunch 平左半
我都睇到R晒頭

首先炫富kol竟然唔講鐘生 xrx Bob?
男人先可以有錢,女人有錢=賤婦?

其次人哋標題「不看價錢的一天」仲有位畀人插炫富嘅咩
佢得罪你d乜
連登就係咁多仇富窮撚
自己買唔起就屌啲買得起嘅人
上面班男人係一生出黎就有錢 嘉樂仔住將軍澳中心 同一個level咩
呢啲咁嘅垃圾真係教壞細路
遲啲又會多個post
曬命系youtuber XRX rich柒 離地買咁多跑車
以為住港島添 啲片成日港島出入
淨係睇頭幾行都笑到仆街,忍唔住留言支持吓
終於到你啦kuku(嘉樂仔好鍾意打kuku)
包裝到自己貴婦咁 好撚嘔心
咩都話好平然後話物價高
佢依啲無內容既kol 真係垃圾黎 浪費流量就係為左佢晒命

搵返了
同埋有絲打好似講過比chanel 發現佢炒袋要配多d 先有野拎
佢老公個頭係未撚訓醒定點 好柒
眼柒啲 整容失敗咁
即係唔可以靠自己雙手掙錢,一定要靠老豆老母?唔鐘意佢,不過你呢個思想好恐怖
呢個Po啲論調奇奇怪怪,跟住樓下即刻幾個附和,又多正皮,真係好pr感覺
又係youtube界大亂鬥互相抹黑
真!講到尾其實條友只係「扮離地」
一開始只係想曬命俾人大家睇吓自己高貴嘅生活
搵埋啲自己大概知幾多錢嘅嘢擺喺同一日買
餐lunch 佢食過點會唔知大概幾錢
但係咁樣就可以營造到「我普通食個lunch都食成700幾蚊嫁」 「我唔坐公共交通工具出入」
咁樣真係好低招 真係有錢人唔會咁樣曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞