深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
但你好似冇講你點溝條女
你係信咗啲乜嘢邪教定係上咗啲乜嘢鬼王溝女輔導班
深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗
https://lih.kg/bHGPrdV
#26 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

井左。。。連朋友都唔係。
佛系溝女
走佬去英國搵映補
呢個真係吸引力法則?
似係ff多d
唔知你假膠定點, 如果你係真心膠既,你真係癲到.......
佛教嘅咒語真言係work噃

點解而家唔信呢?

2021年開始我就持準提咒,金剛薩埵,

一年前開始念埋地藏菩薩佛名,六字大明咒,

近依半年加埋綠度母心咒,具足水火光明大記明咒

So far我我求嗰樣嘢都會俾到我

就算求嗰樣野俾唔到我

都會換第二樣更好嘅嘢俾我

人工收入咁敢話大爆升

但依幾年都多左40%
用念力溝女唔係唔得
問題要你個樣好得先得
街都未出過,飯又未食過,都唔知有冇傾過偈
自己係屋企唸下咒語,似落降頭多啲
睇完我覺得你係憑實力單身
大佬乜鬼野吸引力法則,kam L好癲
你唔好以為人地玩鳩佢
其實真係咁

唔通你每日溫書一粒鐘去考dse肥左就話溫書無用咩
有無諗過人地考得好果d每日溫書時間係你幾倍
睇少D動漫
建議樓主將條底褲印埋佢女神個樣上去
其實wallpaper 轉做女神張相已好撚kam
佢條仔知道應該會晚晚插住女神變4腳獸保護佢
樓主每日念咒 唔係等
除非 將畢生信仰也推翻
你夠吸引力嘅話,兩星期已經可以一齊
都算係咁耐以黎最kam 嘅毒撚post
癲到用人地相做wallpaper
跟住念咩綠帽咒
癲到咁, 條女真係比你吸引到就大獲
肯定係分手劈人十八碌劈埋全家果d 癲狗
綠帽奴?
網絡世界係咁㗎啦
試過 冇用 浪費金錢
真咩 見過啲人長期病都好返
你係做咗關於咩課題嘅療癒
我雖然冇做過以上2樣 我做過其他
我人生/情緒有顯著變化

咁勁長期病都好返!?咩長期病先?
糖尿高血壓? 之後無食藥咁夠薑?

我想復合 做催眠
未做之前幾條神棍都係拍曬心口話搞掂
跟住做完冇效果一係笠水 一係就話我心態未調好唔關佢事

屌呀 我就係搞唔掂先搵佢 佢又拋返個波比我 咁搵佢把撚呀 淨係識收錢 收完先話唔係咁
又唔見比錢之前你講清楚?

之後我先發現唔知究竟係d 人用呢樣野黎賺錢所以變質定點啦
得嘅就關佢事 唔得就話你心態唔好
佢講曬

好似之前tvb套劇咁(sorry for睇tvb)
成功既咪貼出黎 唔成功嘅就收埋
咁個pool夠大一定有d人會成功架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞