深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
B仔 行動+靈性 雙修吧
咪咁撚鳩喇
心靈嗎啡
你試下搵過第二個女神再吸引下
轉台先係吸引力嗎啡嘅精髓
你個啲自己搞一大輪野然後條女就無啦啦鐘意你
個啲好似叫降頭呀嘛
樓主你係咪學念力法則
你其實係自我催眠
無唔係個種人
點催都唔會變到嫁

你問題係生得樣衰,肥胖
發完夢未啊,浪費自己時間
佛教咒語喺密教次第嚟講屬於助人淨除語障從而達至「三密相應」嘅法門,首要目的係將成佛所需嘅漫長時光大大縮短

一般人停留喺口頭上嘅唸誦(顯教作法)而缺乏應有見地(性空唯名、虛妄唯識、真常唯心等法義),兼且又冇配以特定手印同禪觀,咒語就大概只係助人收攝心神、對治煩惱、淡薄執著嘅方便

用上正確心態認真持咒,能夠轉化自心之餘又多少領受到諸佛菩薩嘅加持,或者會令閣下更易遇上同願同行嘅有緣人同你結為伙伴

但無論如何,佛教咒語唔會亦唔應該被視作滿足情慾嘅工具,閣下抱住噉嘅心態持咒當然難以契合聖心,咒語起唔到咩效用亦係意料中事
清 可摸以井多啲
你是咪學佛既
想了解多啲咩色空性名識心呢啲概念可以點入手
仲有銀行存摺你張卡冇理財戶口,都唔洗學人溝女
樓主個case就算靚仔過陳冠希,有錢過李嘉誠,講野好笑過黃子華都冇用啦佢都冇出現過係條女面前人地都唔知有佢存在
不gay了
吸引力法則
不要暗戀….
咁其實你究竟有冇同個女仔出過街?
有個300磅肥婆對你做返同樣嘅嘢你會唔會受溝?
念力溝女
潛意識先係使你現實場景發生嘅源頭
肯定句冇辦法修正到潛意識
你可以去做量子催眠/希塔療癒
或者你同佢唔一齊 係最好嘅安排
有冇諗過你已經拖到一年半時間出黎 吸引力法則同啲咒好撚俾面你架啦

做和尚吧啦 用下個腦諗下同人地條仔差係邊到好撚過你念啲咒啦

個個念咒就心想事成 呢個世界仲邊有廢柴

望下自己個身材 自己個戶口 你就知輸係邊
你唔好痴撚線,我同自己講我已經中左六合彩都唔會有錢入落我戶口架
真心痴撚線,個情況就係上帝俾咗六合彩頭獎號碼你,但你唔去買,然後怪自己冇運氣一鳩樣
痴撚線⋯冇行動過想女神自己投懷送抱?
唔介意花百零蚊買兩本書睇睇嘅話,個人推薦呢兩本:上冊《辯經・辨人生》同下冊《辯經・理性的浪漫》
薄薄兩冊本身就係以入門指南為定位,對佛理零認識嘅人去睇都會易入口,叫做可以令你對佛法有最基本、籠統嘅認識

有咗基礎之後就睇你想循咩方向深入,可以有好多選擇:想從學術角度探究古今佛教,抑或循宗教方向投入聞思修行(選擇依循南、漢、藏傳統何者又係要你慢慢觀察、體會然後自行決擇),呢度唔多講
睇到3分1已經笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞