深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
起碼都識左先啦 你識都未識就同宇宙下訂單 都幫唔到你
依家 ptgf 純拍拖 一天計拖手 幾銀

太貴不了 去泰國揾gf算
巴打建議你驗吓智商先
是L旦

做人要搵一個令自己開心又安心嘅人

你日日做兵咁奉承一個人,點會開心呀?
溝女要諗咁多野已經注定失敗
加油,繼續睇書做運動,下次再有目標要主動出擊
想唔想tg傾 我俾啲link你睇 fb post嗰啲
喺到post唔係咁好
認真講!身心靈有神棍,但真係幫你嘅唔會怪返係你問題
但都有唔係呃人 所以好多人都魚目混珠
可以呀
想講佢怪返我轉頭個刻我真係嬲到sir
跟住佢仲要扮晒點解你咁嬲 點解你控制情緒咁差咁

真係pk黎!有報應ga!
鬼王都會去approach條女啦大佬呀
樓豬對吸引力法則係咪有咩誤會
其實對呢啲野深信不疑嘅人都好應該睇下醫生
屌你老味乜都唔做就想有收穫
你不如去信耶蘇可能返教會都仲易識到女
佢連野都無講
晒氣啦
吸引力法則只可吸引你「已擁有」 ge野 ,

當樓主「想得到女神」 個一刻 其實佢內心已經處「缺乏女神」 ge狀態。 (因為你冇 所以你先想要,冇錯係好矛盾,所以點解咁多人覺得呢樣嘢唔work)

最後佢就實現左呢個願望 —擁有「缺乏女神」
因為你誤解左吸引力法則,唔係當自己出pool,係已經出左pool,已經同個女仔拍緊拖!
溝女只係三樣野:
樣、錢、性格 最關鍵係樣先
做好呢三個條件 溝唔到女神都一定溝到女
一日未死一日都唔知邊個贏

放心啦,到時到候你女神就會嚟搵你埋㗎啦
一日未死一日都唔知邊個贏

放心啦,到時到候你女神就會嚟搵你埋單㗎啦
你講果啲係吸引力法則黎咩
似癲佬feel多啲 用埋人張相做wallpaper 又念咒
都可以睇顯化法則,都係一樣
下個到你打宿儺
我代作者同出版商多謝你嘅支持

出呢啲書除咗試水温賣2個錢之外,最重要係資料搜集統計一下。方便決定日後開班直接由真人導師授課,更有效幫大家更有效運用,同提供一個機不可失、精心打造嘅靈氣環境幫有報班嘅可以成倍提升靈氣。

課程由試堂價3k 由導師親手教你入門運用3堂 到 9.9k 一個月嘅洞天福地靈氣提升課程歡迎樓主報名

而家介紹新朋友一齊報任何課程,仲可以有8折
詳請tg 查詢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞