深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
who?
你失敗姐,我老婆就係用吸引力法則溝返黎

你單機吸引力法則點同雙方吸引磁力法則兩樣野

下世祝你好運
我老婆應該都睇到呢個post
我愛你
諗樣溝女法
身同感受
我都將taylor swift 做電話wall paper
不繼增值自己,希望有日佢會選擇我
可惜最後佢都係揀咗條大洋腸
依家我電話wall paper 係Travis Kelce
師兄加油
民間佛學就收皮啦
下 有邊一門宗教唔係民間傳出嚟?
俾人踢爆咗扮有料 就毫無邏輯咁講嘢
好好撚
認真答埋你 婆羅門教 同埋你所謂嘅佛教當初都係王子走去出家先有人聽啫 路人甲走去出有撚人理你咩 基本嘢都未識就出嚟吠 所以你個啲咩民間佛學就收皮先啦

Btw你連中文都未睇得明 開個post都要比人插 唔google搵source 唔通重認真同你開論文引經據典咩
轉台先係吸引力法則嘅精髓
喺你失敗嘅人生,一次又一次咁起返身
衰咗
覺得唔夠神心,轉個目標再落力啲(其間感覺良好)之後再失敗,再轉目標努力

結果努力好多年,人生仲係0
冇用鈔能力點吸引呀。
我自己嗰啲肯定句等咗十年先生效
俾啲耐性啦,靈介冇時間㗎

btw 如果樓主講嘅係真唔係作故仔,咁你呢個 post 啲負面嘢都會生效,求仁得仁。
民間佛學唔可以同正門佛學重疊?你想攻擊民間佛學從而令到佢說服力變低 唔代表本身句嘢唔係出自民間佛學,或者回應返一開始你,就係你呢條垃圾同咩資格否定人哋幾千年嘅智慧
從以上講嘅嘢係冇衝突 但你嘗試偷換概念

Btw心諗乜撚嘢中文都未睇得明原來你條賤種好嬲好嬲 嬲到要摷番幾年前post 個Account轉過N次手啦傻柒 柒唔切 不過你越想因人廢言 只係證明你越冇point 好心急咁喎 傻閪Google大師
吸引力法則唔work
不如試下量子糾纏
https://youtu.be/blZG1T83RWA?si=COJIV6Cs0D4D2Ztf
認真mode
我爸係病態賭徒 幼稚園父母已離婚 呀媽打算再婚 所以我同哥哥跟爸住 爸成日要逃避賭債而搬屋 拎綜援 最大娛樂係去圖書館同游泳池 中一時親眼見到呀爸俾澳門疊馬仔押返屋企 中間都有打過下我 最後3年前又為左錢殘殺我哥養左幾年嘅魚 從此就冇再聯絡 反而同呀媽嗰邊就好似朋友咁相處

我差不多11年前識左老公 當年24歲就有左bb 奉子成婚 好彩佢肯負責任好錫我 依家一家四口幸福快樂

唔知算唔算吸引力法則 但係我從小就好樂觀 個人比較正面同開朗 同埋識親嘅男朋友都算係好男仔 到今時今日我都覺得我算係大轉變 我同老公都冇靠父母 由超級草根家庭 而家叫做建立左自己一個小小小康之家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞