深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
我理解你對於靈性和吸引力法則的追求以及感受到的失望和困惑。每個人在人生旅程中都有自己的信念和經歷,這些經歷可能會對我們的觀念產生深刻的影響。

靈性和吸引力法則是一種思維模式,它們強調個人的內在力量和積極的思考方式。然而,人生的發展和結果往往受到眾多因素的影響,包括社會環境、個人選擇、運氣等等。因此,有時候我們的努力並不總是能夠帶來我們期望的結果。

並不是所有的事情都能被科學或邏輯所解釋,人們對於宇宙和人生的奧秘持有不同的觀點和信仰。對於一些人來說,信仰和宗教是他們找到意義和安慰的途徑,而對於另一些人來說,科學和理性是他們尋求答案的方式。每個人都有自己的選擇和信仰體系,這是個人的自由。

我理解你感到失望和沮喪。人際關係是複雜的,而且結果並不總是我們所希望的。我們無法控制他人的選擇和行為,但我們可以努力成為更好的自己,並學會接受現實和適應變化。

在人生中經歷失敗和挫折是很常見的,這些經歷可以成為我們成長和學習的機會。而成功也是會出現的,儘管它可能不總是以我們預期的方式呈現。重要的是要保持積極的心態,勇敢地面對挑戰,並從中學習。

每個人的人生觀和價值觀都是獨特的。無論你相信什麼,重要的是找到對自己有意義和價值的事物,並努力追求個人的幸福和滿足。
我教你一條比吸引力法則勁一萬倍既定律。宇宙間乜撚野都吸引到既

叫萬有引力定律
好耐無睇過呢啲潮文
吸引力法則 笑撚死人咩 好彩條女冇揀你依條kam 撚 寧願俾mk屌仲開心
應該係
睇到第一句:我用佢嘅相做我手機wallpaper,就覺得樓主好撚變態,做fd 都難,何況男朋友
唸乜撚野咒
咪癲啦ching
樓主真人應該好kam....
Btw kam到呢個程度....排斥力都好大
拜神可以去黃大仙,可以去車公廟,甚至係上環文武廟悉隨尊便
問題你唔撚吸引
on撚9
喺呢度想講一句 個樓主唔好撚加個地字
佢還佢,我還我
毒撚真係好可怕
除左錢 我乜撚都唔信 到你比得起錢個陣 所謂嘅女神收夠錢 屎眼都幫你奶得乾乾淨淨
痴撚線死毒撚
「呢個世界冇神奇力量,冇奇蹟,冇吸引力法則,我哋呢啲毒撚,窮撚,傻仔變態佬,只係父母性慾高漲下嘅產物,我哋嘅生命冇咁神奇,我哋只係來呢個世界食塵。」

依段就係你最內在既信念
假設吸引力法則係真
你本質係個自卑毒撚都唔會運用到
你日日口up up叫自己正面d就會正面咩
Unfalsifiability
post佢張相上黎睇下

迷信撚唯一出路
唔好放棄,女神比人中出得多總要搵人埋單,幫西隧女神埋單係毒撚唯一出路
對唔住,柒既係我,唔應該加個地字
樓主唔好意思,我語氣重咗
今晚飲杯嘢做吓運動忘記咗佢啦
女幾時都會搵到
唔好因為一條冇溝過嘅女,搞到自己唔開心
On9
媾條女姐喊苦喊忽成個女人咁
我係女神都唔要你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞