深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
呢兩年睇多咗好多靈性嘅資訊,書籍。相信呢個世界係有神奇嘅主宰,所有嘢都係能量同信念,所以嘗試用吸引力法則去吸引我鍾意咗好耐嘅女神。

我用佢嘅相做我手機wallpaper ,每一日都會同自己講肯定句,相信自己喺一步步認識佢嘅路途上,開始會做運動睇書,當自己已經係一個出咗Pool嘅人咁,不斷嘗試提升自己,後期又會開始唸咒,啲咩準提咒,綠度母心咒嗰啲。我算係認真,可能每日會用一至兩個鐘時間嚟做呢啲靈性工程。

話長唔長,已經持續左一年半左右,女神終於出Pool,同佢心愛嘅男朋友一齊嘆咖啡,去迪士尼玩,影即影即有,好幸福好圓滿。而我就喺街邊迷惘緊,決定開連登第一個post同大家講一個事實,

呢個世界冇神奇力量,冇奇蹟,冇吸引力法則,我哋呢啲毒撚,窮撚,傻仔變態佬,只係父母性慾高漲下嘅產物,我哋嘅生命冇咁神奇,我哋只係來呢個世界食塵。

歡迎大家討論吓自己嘅人生有幾失敗,點樣曾經深信一樣嘢而又全盤落空,又或者講吓自己有幾成功,咩都唔信只信自己。如果覺得我寫得好撚柒嘅話歡迎屌鳩我,我呢啲弱智文筆係咁上下
你唔接觸人又想溝人 唔通等佢自己過嚟撩你牙
有無諗過有另一個比你更信吸引力法則既人, 你做既每樣野佢都比你做得多, 所以你失敗左
與其搞咁多嘢,不如去成人台個HG post試吓尋找你嘅初戀喇
😅
戇鳩
果條仔將你做既野都double黎做
你轉wallpaper佢轉埋佢啊媽果部
你做運動睇書佢一邊做一邊睇
你唸咒佢唸夠兩次

所以你只可以怪自己唔夠努力
唔好怪吸引力法則
你傻撚完未
重乜撚年代
重信啲十鳩幾年前
神棍嘅垃圾
乜柒吸引力法則
冥想靈修
正向思維
有無諗過你女神係一個比你更信吸引力法則既人, 你做既每樣野佢都比你做得多, 所以佢成功咗
第二段睇到我打冷震
你仲on9過d星座撚
算漏咗自己個樣
白撚痴
可能每日會用一至兩個鐘時間嚟做呢啲靈性工程

乜撚嘢靈性工程 信埋啲on9嘢
每日拎一兩個鐘去做gym做運動 咩女都溝到啦
有時個目標都要貼地少少

你可以慢慢由一個毒撚提升成為一個識打扮、外向嘅人

我覺得吸引力法則係一個渠道、誘因令你達成目標,你會因為想達到目標而作出正面改善

至於目標要貼地,舉例,你都好難叫個中三畢業mk妹幾年內脫胎換骨變做律師,明未
今晚佢將會被男朋友抽插,慢慢想象一下,然後你一野射出黎,整個人都會放鬆晒,突然間就會放下呢個人
你做咁多野,但冇搵過女神傾計,冇同佢出過街,冇同佢食過飯,咁有咩用

癲撚夠未
其實重點係影響你潛意識,然後會影響到你去做相應既行動去達至你既目的,唔係叫你日撚日望住人ig乜撚都唔做無啦啦會比你吸引喎屌
有咁撚神奇個個去心想事成啦,仲去讀書做野咩
所有神棍巫醫嘅共通點:

失敗都係你做得唔夠好, 人地做得好過你

講到尾爭唔贏都係唔夠靚仔 唔夠多錢 講野唔夠有趣 唔夠多見識

比條女知道左樓豬晚晚為左佢念咒 應該同佢條新仔笑到肚都反撚埋
原來佢咁努力精進,咁無辦法,係我無好好運用法則
我都覺得自己浪費時間戇鳩鳩
吸引力法則
好心唔好咁癲啦大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞