深信吸引力法則,女神依然俾人媾咗

290 回覆
133 Like 1271 Dislike
搞咁多嘢,人哋一嘢屌埋去就搞掂

你兩個好gay
不如換個contact

(利申欣賞兩位認錯既態度
樓主幾歲 希望係潮文
如果唔係既話我睇完都覺得柒到想死
我睇果本吸引力法則係用鈔票,好work
吸引力法則來講 首先你要有吸引力

你係一舊鐵 想吸引另一舊鐵 唔係你諗自己係磁鐵就會變成磁鐵 明冇
你而家自怨自艾,將你以前累積落既能量都消耗殆盡,千年道行一朝喪,可惜可惜。
除非你每日花多兩個鐘去修行,否則你d吸引力係唔會返黎架。
你係逃避現實,淨係困喺自己嘅空間做自己嗰啲小迷信,但係現實上完全冇實際行動
前面開咗條路畀你都冇用啦。
念經啲咒唔係畀你神迷你女神
不如諗下點解你念極都咁執着
big brain
細佬 如果你攞啲呢1 2年時間 搵錢 依家都可能會溝到
呢個世界有錢有女人
Ok u win
如果你唔係假膠真心講你好撚毒破咗青就會知你做咁多嘢都係嘥氣
吸引力法則本書跟本係呃飯食
可能係做得唔夠
要留意所吸引力法則唔係要覺得:
「我一定會溝到女神」、「佢將來一定係我女朋友」
而係要真心相信:
「佢已經係我女朋友」
可能你唔夠信
仲唔夠信?唔係啊嘛,仲要做到咩地步
一見面就行埋佢揸佢個波
姐係你個腦都覺得第一步係應該同女神做朋友 咁點解你唔去做呢?

吸引力法則咪幫你吸引左呢個idea返黎囉 你唔去做野 點解吸引下一步?

等同於有人成日話想吸引財富 吸引力法則幫佢吸引個idea去買6合彩 條友又覺得機會率太低唔去買
吸引力法則幫佢吸引個idea去創業 條友又覺得自己冇本事做老細
個天比親橋你 你都ban 咁你想個天點幫你?
不要暗戀。人生沒有那麼多時間給你演內心戲。愛她就去搞她
當你唔係假膠,認真答你

雖然無科學證據證實到吸引力法則有冇用,但我理解嘅係你執著“想”同女神一齊,所以繼續維持係“想一齊“嘅狀態,而且睇唔到你係/有真心相信自己值得擁有女神,亦唔見你提任何追求女神的行動

結論:你係咪對個法則有誤解
你當人女神已經輸咗啦
女人天生係崇拜強者
唔係要一個跪拜自己嘅廢柴
記住一樣嘢 花若盛開 蝴蝶自來
與其嘥時間做吸引力乜鳩
不如增值自己好過
到時佢調返轉頭溝你
或者埋你身嘅會係正過佢好多嘅女
痴線 一陣條友變到丁蟹咁撚樣
即刻諗起呢條片 啱晒樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞