養狗既人真係好癡線

363 回覆
513 Like 851 Dislike
咁關我撚事?
咪你同下一手都咪撚養狗囉
怕狗又要俾你話。on9
講中咗發爛渣
你咁嘅款應該都冇下一代 大家都安心
不過啲狗唔撩你就唔好踢人隻狗喇 一陣顯得你自己畜生都不如
岩呀,識親養狗既都痴痴地線,性格好有問題
你咪癲狗亂咬人
咩叫識同你做野
識洗衫煮飯定出去返工?
呢個低質到
加密啦屌⋯⋯
其實基本上都係人類嘅問題 主人冇教好 主人冇睇好路邊情況 冇睇實自己隻狗 或者人類為咗型去繁殖啲天生就有攻擊性嘅狗 例如鬥牛㹴 希望你唔好怪狗狗 係屌就屌個主人同繁殖佢哋嘅人好多狗狗都好得人鍾意㗎
成條海濱都係狗尿狗屎。
我去廣西食狗添啊屌你老母
一隻忠心嘅動物 留返俾寂寞嘅人去愛
唔係每個人都寂寞到需要搵狗陪
你抆屎都唔撚識啦 重好講
日日係佢門口倒尿,然後噴一下水就走,以其人之道 還治其人之身
發爛渣呀死傻仔?番歸同你隻狗乸奶閪啦
咪講埋啲道德高地既野啦
喺街倒瀉野飲你都唔會用紙巾抹乾淨佢啦
佢會奶乾淨佢
唔係沖水既問題,係路中心既問題。
即係你屋企個廁所都可以沖廁架,但你唔會裝修時叫師傅幫你改位改個廁所係廳中間架?廚廁對調就聽過,廳廁對調會唔會痴線左少少呢?
總之你唔鍾意狗/驚狗,咁你就一定係有問題
我鍾意檐蛇都唔會強逼要其他人都鍾意啦,但愛狗撚就係咁霸道
咁你可能要問下班狗主點解唔教隻狗出街唔好亂吠同唔好狗衝人
一出事一係拉唔住隻狗一係就根本冇上狗繩
淨係識西口西面對人講狗係咁嫁啦/你嚇親我隻狗呀
大大個banner 寫住請勿攜犬內進仲要甩繩帶狗入
大佬 玩到咁唔西你面西邊個

利申 幾十歲人都怕狗同仇唔識教狗嘅狗主
做暫托養過幾百隻狗都不敢同意樓主
有啲人係怕狗有咩錯? 咪自己約束唔好傷害人
香港有啲仆街見你在街拖住狗仲要跟蹤你偷拍
鬧你隻狗無著鞋整污糟條街添心理變態
咩閪都冇你份奶啦叫雞你就叻 重要被女玩 綠帽戴實啲
佢主人會幫佢 放心
樓主班仆街都黐撚線 以前我都好支持保護動物
後來就有班人好似樓主咁樣無限上綱上線
又話鍾意貓鍾意狗 但係食肉就係唔愛護其他動物
而家連見到狗有啲驚都有問題
點撚樣啊使唔使我跪低拜佢啊
啲藏獒比特犬樓主有冇見過
仲有啲主人教得唔好隨時會咬人嗰啲
俾人咬咗係咪仲要笑住講唔緊要
不過以樓主嗰啲仆街態度
好可能會話係你擺明挑釁佢在先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞