養狗既人真係好癡線

363 回覆
513 Like 851 Dislike
你點對人哋隻狗
人哋咪點對你小朋友 一樣啫
我冇小朋友係咪可以一腳踢落你隻狗到?
乜撚野邏輯
原來而家香港都進化到有禁語
屎字唔可以直出
隻狗你養嘅,點解要人哋奉旨鍾意?
咁你娶個老婆返嚟,係咪又要條街啲男人鍾意佢
利申,本身都鍾意狗,懷疑你係咪曲線引人仇恨
你有冇小朋友都可以唔鍾意人哋隻狗 但唔代表你可以傷害人哋隻狗

同樣地

一個人有冇養狗 都可以唔鍾意你個小朋友 但唔代表可以傷害你個小朋友

咪撚偷換概念啦 柒頭
香港人夠好小野敏感 鬼佬又成日話花生敏感海鮮敏感 好垃圾
樓豬條戇尻就係講西口西面都有問題
請問你條柒頭有冇腦
Dllm 啲閪狗成日過嚟,點知你隻狗有冇蝨,個狗主仲笑笑口,捉撚走隻閪狗啦,有啲又係仆街,隻狗吠其他細狗完全唔理,最撚仆街係啲狗主唔係狗,香港收返養狗tax 就差唔多
幾時叫你鐘意 叫人唔好憎姐
怕狗就係憎
你戇尻
咁你咪西囉 有人揸支槍唔俾你西咩?
而家似乎係你唔鍾意就想踢人隻狗多啲喎
燥鬱症就睇醫生啦你
On9 你自己話點對人哋隻狗人哋就點對返你個細路先,我就兩樣都唔鍾意
你真係戇尻,我鍾意狗喎邊個話我憎狗
樓豬一黎就屌人幾十歲都怕狗,我問佢點解一定要鍾意狗有咩問題
之後你將狗同細路掛勾好明顯個邏輯又同樓豬一樣咁撚奇怪,果然啲柒頭係會企埋一齊
困住隻狗成世仲話有愛心
人哋當隻狗係寶貝 等同 你當自己小朋友係寶貝
你可以唔鍾意人哋隻狗 人哋都可以唔鍾意你小朋友一樣
所以咪話一樣
唔係認同緊樓主講嘅“唔鍾意狗就係衰人blahblahblah”
你自己柒咗就好心問窿捐唔好再拮個頭岀嚟啦 救命
你現實中一定係邊緣人 又唔鍾意狗 又唔鍾意小朋友
被社會拋棄先至開口埋口要踢人隻狗
香港呢D大廈林立的地區根本唔岩養狗呢D中型寵物

隻狗就坐監咁坐 日日等你帶佢出去放風

你就多個責任顧屎顧尿點都要抽時間去放佢風

唔係住鄉郊有大土地比佢地鳩行根本唔應該養狗
你真係唔識字,返小學讀過中文啦柒頭
樓豬係咪有啲問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞