[四月新番]Girls Band Cry

310 回覆
10 Like 2 Dislike
THANKS BRO
吉記員工就快加入埋
就係要睇隻小辣椒每集都爆幾下先過癮
啱啱睇完頭三集
某程度上同隔離mygo有啲似
都係隊band圍繞有好多負面情緒嘅主唱然後由佢用唱歌發洩番出嚟
劇情上感覺應該都係講番人際關系?
幾有feel會繼續追

btw其實上年啱啱公佈個project果陣開始其實都叫做有留意下
不過啲歌除咗一兩首(Nameless Name同Hurtful & Painful)對到我口味之外其他都麻麻
動畫啲歌就暫時呢幾首都覺得幾正
仁菜麻煩得嚟其實都幾可愛
套衫真好能大單 仁菜夠膽咁樣上台好勇敢
芹菜好可愛
不過精障到我覺得佢要睇醫生
infp睇應該好有共鳴 睇仁菜以為睇緊自己
讀書有拖延症,明知有啲野係一定要做嘅,但都會比其他事吸引搞到拖好耐都未做好
有夢想想去做,但係又在意其他人目光,而原地踏步,好需要人鼓勵。
明明好細膽,但係一涉及到自己價值觀同原則嘅野,就一定唔會退讓。
好易emo同份人好矛盾呢點都好似
唯一唔似嘅係易怒呢點
套野比想像中高汁
歌黎講呢季音樂番最正 好野但好似冇咩人討論
同埋比起mygo
睇落似暗黑+麻煩女主孤獨搖滾多啲
利申桃香好正
D3D唔撚掂
見到唔開胃

唔撚掂系列
Hand Shakers
Girls Band Cry
極速星舞
我喜歡的女孩忘記戴眼鏡
怯懦卻倔強膽小但自信,rock友其實都係呢種鵪鶉混種鬥雞性格。
淨係計 morphs數都差九條街。
呢套啲3D已經算整得幾好啦喎
第一集件褸係alpha industries 軍褸 咁有錢❓
你當自己睇緊vTuner 3D live 就無違和感
雖然我唔識牌子嘢 但可以話係二手衫嘅
話哂都係前人氣band 主唱 又賣左首歌比人皮幾2皮閒錢點都有掛
中古衫喺日本好平常嘅 同埋alpha industries一般款都唔算好貴姐
infp 路過
infp 路過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞