[四月新番]Girls Band Cry

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=waC_L2udTco&t=1s
如果呢集有時間用埋呢首做ed就perfect
仁菜真係集集都屌人

之前望官方youtube 啲片發覺個鋼琴手好似幾唔鍾意仁菜

E.g. https://youtu.be/dUs50-B1oyQ?si=pL7zjX6Rdi09APEB

合理懷疑仁菜下集會屌鋼琴手搞到有心結
Anime1 同myself都唔更新第5集 你哋係喺邊度追?

不過更有可能係第一印象太差
晏晝已經有
今集個衝突幾正
呢個世界有幾多人好似仁菜咁
有咩唔啱就想講清楚
應該大部份人都好似桃香咁自己吞左佢就算
唔怪之得係居酒屋鬧交都唔屌佢地阻住做生意趕佢地走
仲送返杯烏龍茶比佢
myself 一出即刻去睇

如果486係我女朋友,我一定日日同佢執幾劑,屌到唔想屌為止
我覺得反而桃香教識仁菜舉起中指開始識表達自己
以前屋企 學校都係死忍

桃香就平時都好率直 但一到啲關鍵位就好懦弱
退隊 放棄音樂 唔話俾人知以前既事
最早星期六晏就 anime1 同某啲簡體網會開始有 記得頭幾集YouTube有個英文字幕又係幾快手
有錢都可以反叛去援交嘅
講現實嘅話出名先難,仲要係演員。咁大後台,都唔使又唔噉枕營業。
未睇之前 對佢無咩期望
所以當初睇第一集時,真係好大衝擊
令我對呢套野之後都好大期望

而我最估唔到既係
睇完今集之後,佢有能力再一次超越我之前set嘅期望
好睇到我已經唔識用筆墨去形容

睇黎花田十輝又可以威翻一次
好有心思咁set係一間餐廳入面鬧交
日本人本身就係有一種唔可以影響其他人文化係DNA入面
但呢套野就係不斷咁去打破呢啲固定嘅框框
正常人唔好話衝突,就算要嘈交都唔會揀係咁嘅地方嘈
但主角就係唔講廢話、唔收埋,亦都唔同你轉彎抹角
下下就係將最真正真實嘅想法傳達畀對方

好撚正
睇完今集就明呢3件衫分別著係佢地3個人身上
係幾有meaning
不如話仁菜有邊個未屌過
好似啲A仔
唔怪得啲人咁鍾意bully佢
目前為止覺得呢套係近年最好既樂隊動畫
居酒屋坐喺仁菜隔離嗰個男人好似就係第二集差啲比仁菜打柒個大叔黎
繼續落去就黎要超越孤獨搖滾係我心目中既地位
就黎上神枱中既神枱
差d睇錯係初登校。
2套完全唔同方向喎
bocchi歡樂好多 e套真係全部人都all in夾band
感覺昂個聲優配音好似越嚟越好
最開頭真係好重棒讀感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞