[四月新番]Girls Band Cry

1001 回覆
34 Like 6 Dislike
Momoka 返還張中學畢業證書黎呀

mmk:契弟走得摩
https://x.com/girlsbandcry/status/1795039748303818981?s=46
27呢段哭腔真係好勁
拍得住松岡係ngnl0最尾嗰哭腔
幾時有第9集 一日睇晒8集了
https://www.youtube.com/watch?v=KBlG6yj5oHk
話説DD首void嘅編曲仲rock過nina同mmk版
逢星期五深夜
鐘意依個ROCK 既編曲多D
個要求係一個唔同嘅版本 而唔洗顧有刺本身曲風嘅時候 呢首可能反而係佢地更加for fun嘅改編 對於一首劇情需要嘅歌 俾嘅心機已經好足 其實對於dd曲風嘅描述都係劇情嚟嘅姐 雖然我覺得呢個version唔似idol band亦都唔算大眾口味嚟
講到呢度我想拎ado黎講少少
以前佢係youtube做唔少cover, 幫啲唔同作曲做vocal等等
但係自從簽左之後又唱op呢啲唔夾佢把聲既歌
商業化唔係唔好, 不過無左原本風格都無咩必要再聽
想要返 東亰カニバリズム 呢種風格已經唔會再聽到
想睇多少少舊Band
如果27以後唔做聲優淨係唱歌會好可惜
唔係冇機會既
套野完左一排開始冇工開就可能會入行
想問下買bd去邊個網買好?我本身打算Amazon ,但搵緊都無
CDJapan, Mandarake?
同感,我覺得呢首空之箱個style比刺刺更加唔idol
曲風同填詞都唔夾
所以首歌同DD團形象都幾唔夾
好似mmk咁講其實應該要更可愛啲
但聽到有唔同編曲既空之箱都滿足既
唔同版本各有所好,我覺得黎緊會仲有多首屬於新DD既歌講佢地既故事
初頭以為係技術革新
點知原來係血汗工廠
Thx
Mmk講可唔可愛好似唔係講緊首歌 不過其實我覺得劇情點形容dd啲商業 同呢首歌實際嘅曲風未必有關係 你留意下動畫入面播嘅部分都刻意hide咗比較rock嘅部分
睇落27無錢求包養了
仁p回
呀智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞