陳蕾(樂壇管浩鳴)唔好咁肉酸自打嘴巴啦

402 回覆
1529 Like 136 Dislike
喺佢看海之後
樂壇管浩鳴篇野係做俾廣告商睇啦,到頭來都唔會覺得自己有問題。
但再發酵多幾日,可能過兩日俾記者問起又改口
唔係淨係連登屌佢喎
連登仔話人哋自打嘴巴
臭雞ash都唔係無人記得

不過唔紅所以無乜反彈之嘛

雷姥師紅少少 所以啲人咪咁大反應
有好多人係見啲留言先去追返呢墳啲事蹟
太遲,要驚先認錯,而唔係因為識辨是非而知錯,啲人成日話音樂同表演係藝術、係精神交流,作為聽眾同觀眾,唔想再同哩種人有交流,唔會再聽陳蕾
咁都打唔贏Haters,蕾老師食屎啦
會唔會吹太大?連登執一百次Tiffany都未執呀
係驚廣告商多啲
係咪覺得大字好有道理?
商業社會講到尾都係睇錢,你依家代言咩,個品牌都會俾人洗牌留言攻擊,唔到你唔跪
陳蕾咁有本事咪唔好再簽公司,自己出嚟出歌搵食,不過佢又做唔到呀
文苑總監定陳蕾柒啲?
收皮啦佢講乜你哋都屌
蕾老師,屌你老母
我仲代入係個朋友自殺
自己內疚無一早發現
依家諗起係個賤人
真係無資格叫人關心你
咁差對女朋友仲害死人
所以有D人真係抵佢紅唔起,一有小小起色就打返落地底
聽日過300蚊比我
完美表演左咩叫千年道行一朝喪
一朝得知 語無倫次
冇腦真係冇撚腦

:我會唔會影響到你呀
:唔洗怕影響我 我隨時ready你嚟 你自己決定

屌你老母 都要個賤男話想先上架
挾持佢上台咩 你睇個賤男上完出threads幾撚開心
就知佢係自願上去唔係蕾老師逼啦

仲有 係咪每一句都要全部由頭到尾 拎埋d whatsapp阿、現場錄音你聽呀on9,少一兩句就扭曲到咁
又喺度斷章取義 你呢d係咪網絡陳同佳人格謀殺表表者
害咩姐 佢自己要威要拉人上返去
其實唔講 冷處理 會唔會更明智
突個頭出嚟 仲公開講埋Jessie同埋佢屋企人
根本就係間接幫Nathan承認咗成件事

本身其實由頭到尾Nathan同Jessie嘅事 係拼拼埋埋 從來都冇so call證實過
而家陳蕾就真係幫Nathan認晒所有嘢

睇完佢琴日呢篇嘢真係對佢失望
之前都仲覺得可能各有利弊 可能呢樣 可能嗰樣

屌 靜靜地等件事丟淡咪算囉
總之呢隻柒閪一定要收皮 返去亞視啦
華納冇錢請文膽呀?!
篇野寫到咁都照出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞