陳蕾(樂壇管浩鳴)唔好咁肉酸自打嘴巴啦

402 回覆
1529 Like 136 Dislike
香港人善忘,過一排冇事啦管浩鳴
篇文真係好肉酸
認錯都唔肯大方d
典型臭閪女人囉
平時就聲大大 男人俾面佢 就以為自己真係有料
到俾人插就即刻縮沙唔玩啦人哋女仔嚟㗎蝦人哋嘅

扮弱者再加扮立心純潔 冇啊我乜都冇諗㗎 冇諗咁多㗎 出發點就係好簡單唔想有人唔開心想大家開心就係咁簡單咋

屌你老母呢啲女人嘅套路真係見過10萬次
應該佢真係唔care
但Tiffany 呢啲老細care
樂壇林鄭
1000 can太好記, 仲要改個樂壇管浩鳴呢個名
好難甩
講得好好
調返轉講
根本其實陳冠希係唔應該道歉
風氣唔同啦,過多十年可能社會當出軌係常態
就會為保錡抱不平
其實當年都已經講緊on9啦
做愛道咩歉
戇撚鳩!
你早日死全家啦屌你老母
班歌手兩下就話haters 點點點 但從來唔攞塊鏡照下自己做咗乜野 諗住射落去 有人針對自己 想突顯自己幾有性格 自己點慘法

真係上左岸嗰班 大撚把haters 人哋都唔會話比人針對
會反省下係咪做得唔好 但唔合理就唔聽
呢啲唔係佢哋M底 係識講野 比自己 記者 hater 都好落台 返到去係咪睇話撚知你地

件事都睇得出蕾老師未經過風浪 紅左係應該要識點做
可況佢以為真係紅左
呢條傻閪以為自己上咗神壇
剛才好似語氣重咗
對不起 對不起 對不起 對不起
懷疑演唱會完左抖左陣就上機去左玩冇留意d火燒得咁行華納又on99唔通水又唔幫拖
累埋其他華納artist
佢地多數幾個一齊出event
齊齊彈鐘
但成件事係講得通
佢決定由N自己決定
N話驚影響到佢
佢就提番N唔洗驚影響到佢
然後N就上咗台
陳蕾除三害
邊三害
笑死我
老實講如果陳蕾真係唔縮唔跪,我都仲有小小尊敬佢同讚佢有骨氣
點知唔夠兩日就即刻跪喂~好肉酸囉

濱崎步一樣有好撚多爭議性事件,屌唱片公司屌自己歌迷
但點解到而家仍然有唔少FANS追隨佢??因為佢就算被大眾批評佢,佢仍然堅持己見唔會跪,而且真係"用作品說話"去反抗自己唱片公司反抗自己歌迷,有唔少FANS反而欣賞佢呢種骨氣而選擇繼續追隨佢

而家陳蕾咁彈出彈入,我睇唔起佢囉
其實真係想洗底既 開個記者會
正正經經道歉 大眾應該會接受

前幾日做訪問仲撐緊
夜媽媽出篇文就想無咗件事
感覺越描越黑

而家有排都磨滅唔到佢訪問表達既價值觀
fb d post好多人都唔收貨 真係想洗白都有排搞 可能造第2個神會快啲
道歉都要諗脆得唔得低有得高姿態咁道歉㗎咩?
道歉係知錯係反省係態度而唔係對白
睇怕平時你都係有你啱冇人啱嗰類人,道歉只係因為怕煩怕影響利益而唔係覺得自己有問題
小弟建議你仆街死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞