陳蕾(樂壇管浩鳴)唔好咁肉酸自打嘴巴啦

402 回覆
1529 Like 136 Dislike
大陸婆好賤
你個網名都識講,今時唔同往日喇,而家屌蛋餅強分分鐘俾人拉入坐幾碌,咁係咪而家唔屌蛋餅強就連其他人都唔屌得?一定要屌蛋餅強先有資格屌陳蕾?有冇時限?2019年屌過蛋餅強但廿三條之後冇仲有冇資格?有冇其他pre-requisite?駛唔駛屌埋比卡超淋病孽瘤維尼老懵董?

原來屌陳蕾要咁高門檻,真係聖母嚟,失覺晒
強大嘅蕾老師有強大嘅fans 送佢一程
黃碌撚越嚟越垃圾
https://lih.kg/1115265

你咪又係淨係識屌碌撚話人垃圾前照下自己先啦屌你老母
之前仲話將呢年事定義為人生好細既事件而家件事影響到自己D廣告 贊助商,就即刻沖出嚟道歉同Nathan割蓆,你真係好嘔心我知蕾狫獅你有上連登,希望你可以見到你自己究竟做得有幾錯
MAC淨係出左洪嘉豪post 無出陳蕾
紅館個陣仲話等高層拍板出碟,咁落去我諗佢隻新碟都未必出得成
繼續狙擊
為咗個傻閪搞到自己落得如此下場
啲主流傳媒冇一間寫「樂壇」管浩鳴個朵,華納惡到大yc共榮圈惡到
冇人性點會覺得自己錯
你都on9寫得管浩嗚已經拉到政治成份而架仲邊會有媒體咁寫
冇可能
要屌嘅都係會屌
假設道多次 都可以話

依家先咁道歉 太遲啦 應該一早咁講
道歉有咩用 殺咗人講句對唔住算 得唔得
你都啱啱啱過埋23
佢day1決定做聖人攬Nathan已經好難翻身
一係佢聖人做到底,話知你全世界廣告商杯葛
捱一段陣痛期反而可能有轉機

最差就係呢個時間道歉
佢一道歉就自毀聖人人設,俾人感覺係向錢跪低
仲要將責任拋晒落人度,係最垃圾既PR做法
佢都估唔到自己捱咁多年終於出頭
結果因為一件on9玩爛自己個朵
同埋重要多咗個朵「樂壇」管浩鳴
蕾狗唔係好撚型㗎咩 扮死狗
聽日過300蚊比我
聽日過300蚊比我
聽日過300蚊比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞